Globe icon

Schuif om te zien hoe daglicht uw uitbouw tot iets heel bijzonders kan omvormen

Versleep de schuifregelaar om de magie van natuurlijk daglicht te zien

Haal het beste uit uw uitbouw

Klik op de hotspots voor meer informatie

Verdubbel het daglicht

Onze schuine dakvensters kunnen twee keer zoveel daglicht* binnenbrengen als verticale vensters van dezelfde grootte, waardoor zowel uw oorspronkelijke ruimte als uw uitbreiding zoveel ruimer aanvoelen doordat daglicht dieper in uw huis doordringt.

Platte daken of schuine daken

U hoeft uw visie niet aan te passen om de beste oplossing te krijgen - VELUX ontwerpt dakvensters voor platte daken en schuine daken. Creëer de perfecte uitbreiding en voeg vervolgens de vensters toe die het beste bij uw visie passen.

Een luchtige leefruimte creëren

VELUX dakvensters nemen de benauwde, muffe lucht met frisse lucht naar buiten en bevorderen ook de luchtstroom door uw huis.

Daglicht voegt waarde toe

Het toevoegen van VELUX dakvensters aan uw uitbreidingsproject is een van de beste manieren om de magie van natuurlijk daglicht en frisse lucht in uw huis te brengen. Het is een investering waar het hele gezin van kan genieten en die uw huis sterk zal opwaarderen.

Haal het beste uit uw uitbouw

Klik op de hotspots voor meer informatie

Alles om te starten

Waarom kiest u voor een uitbouw? Waarom is daglicht er zo belangrijk? Hoe haalt u voldoende natuurlijk licht naar binnen en wat is het potentieel van VELUX dakvensters? Download hier de gids of de checklist voor meer informatie.

Haal meer daglicht binnen met VELUX

Een nieuwe dakvensteroplossing vinden is eenvoudiger dan u denkt. Bekijk snel deze 3 stappen

Doe inspiratie op voor uw project

Met VELUX dakvensters haalt u meer natuurlijk licht binnen en maakt u uw huis helderder en ruimer. Ontdek hoe anderen hun huizen hebben getransformeerd en laat u inspireren door de getuigenissen van onze klanten.

Aan de slag

Voor een geslaagd uitbreidingsproject hebt u de juiste planning en de juiste hulp nodig. We kunnen u bij elke stap helpen, met wie u contact moet opnemen en hoe u een budget moet opmaken, en nog veel meer.

Uw project, uw keuze

Het is uw droom en wij zijn hier om die te laten uitkomen. Voeg gordijnen of rolluiken toe voor comfort of upgrade naar een VELUX Active-geautomatiseerde oplossing voor het ultieme indoorcomfort.

Inspiratie per type kamer

Daglicht kan het verschil maken in ieder type kamer. De kamer verandert van donker, koud en onprettig in warm, open en ruim. Ontdek hier enkele voorbeelden.