Globe icon

Schuif om te zien hoe daglicht je zolder kan transformeren

Versleep de schuifregelaar om de magie van natuurlijk daglicht te zien

Laat het ware potentieel van uw zolder zien

Klik op de hotspots voor meer informatie

Het is makkelijker dan u denkt

VELUX dakvensters aan uw huis toevoegen is een stuk eenvoudiger dan u zou denken. Alle VELUX dakramen zijn speciaal ontworpen om rechtstreeks in het dak te worden geïnstalleerd, waardoor uw zolderruimte wordt geopend en meer natuurlijk licht en frisse lucht binnenkomt.

Maak optimaal gebruik van ongebruikte zolderruimte

Voeg eenvoudig meer vloeroppervlak toe aan uw huis door gebruik te maken van de ongebruikte ruimte op uw zolder. VELUX dakvensters brengen daglicht diep binnen in uw kamers en bieden tot 30% meer daglicht in vergelijking met traditionele façadevensters.

De belofte van VELUX

Alle VELUX dakramen zijn ontworpen om lang mee te gaan. Wij verbeteren voortdurend onze vensters, zodat ze optimaal gemak en comfort bieden via betere isolatie, innovatieve technologieën en verbluffende combinaties.

Renovatie zorgt voor toegevoegde waarde

U kunt uw krappe zolder heel eenvoudig en kostenefficiënt in een echte kamer transformeren. Het is een investering waar het hele gezin van kan genieten en die uw huis sterk zal opwaarderen.

Laat het ware potentieel van uw zolder zien

Klik op de hotspots voor meer informatie

Ruimte creëren

Ruimte creëren

Dit is uw stap-voor-stap handleiding voor het renoveren van uw zolder met VELUX dakvensters. Het bevat alle bronnen van inspiratie en informatie die nodig zijn om van uw zolderruimte de aangenaamste kamer in uw huis te maken.

Haal meer daglicht binnen met VELUX

Een nieuwe dakvensteroplossing vinden is eenvoudiger dan u denkt. Bekijk snel deze 3 stappen

Doe inspiratie op voor uw project

Met VELUX dakvensters haalt u meer natuurlijk licht binnen en maakt u uw huis helderder en ruimer. Ontdek hoe anderen hun huizen hebben getransformeerd en laat u inspireren door de getuigenissen van onze klanten.

Hoe uw project starten

Voor een geslaagde renovatie van uw zolder hebt u de juiste planning en de juiste hulp nodig. We kunnen u bij elke stap helpen, met wie u contact moet opnemen en hoe u een budget moet opmaken, en nog veel meer.

Uw project, uw keuze

Het is uw droom en wij zijn hier om die te laten uitkomen. Voeg gordijnen en rolluiken toe voor comfort of upgrade naar een VELUX ACTIVE-geautomatiseerde oplossing voor het ultieme indoorcomfort.

Vraag een gratis offerte

Bent u op zoek naar een installateur om uw VELUX producten te installeren? Ontdek de vakman bij u in de buurt of vraag een gratis offerte.

op VELUX dakvensters
Op VELUX binnengordijnen, manuele buitenste zonneschermen, motoren & VELUX ACTIVE with NETATMO