Een huis vol daglicht bouwen

Stelt u zich uw perfecte huis eens voor; een huis dat precies is gebouwd zoals u wilt, van verlichting tot deuren, muren, kranen, vloeren en ramen. Bij een nieuwbouwproject heeft u de volledige controle over elk aspect van uw woning. U kunt frisse lucht en natuurlijk daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in uw moderne ruimte waar uw gezin zich goed voelt.

Waarom dakvensters toevoegen aan uw nieuwbouw?

De beslissing om nieuw te bouwen geeft u de vrijheid en mogelijkheid om precies te krijgen wat u wilt in huis.

Ontwerp een lichte, moderne en unieke ruimte met pragmatische en betaalbare oplossingen. Door VELUX dakvensters toe te voegen aan uw nieuwbouw, kunt u profiteren van de gezondheidsvoordelen van natuurlijk daglicht en frisse lucht. Door te ontwerpen met natuurlijk daglicht in het achterhoofd, kunt u uw energieverbruik en het gebruik van kunstlicht verminderen. Als extra bonus vereist het installatieproces van onze vensters geen complexe constructie of gedetailleerde plannen.

Uw huis ontwerpen met daglicht in gedachten is een beslissing waar u nooit spijt van zult krijgen.

Wat zijn de voordelen van nieuwbouw?

Ben je van plan je eigen huis te bouwen?

Jouw gratis en vrijblijvende project
Onze ontwerpadviseurs staan tot je beschikking. Een ongeëvenaarde gratis adviesdienst: gepersonaliseerde renderings, ontwerpsuggesties, VELUX oplossingen op maat. Tot slot een duidelijk overzicht van de kosten en producten op maat van uw behoeften.
Hoe het werkt

Relevante artikels

Tien redenen waarom u voor meer daglicht in uw woning moet zorgen (en hoe u dit moet doen)
Daglicht is belangrijk voor uw mentale en fysieke welzijn. We brengen veel tijd binnenshuis door, hetzij thuis of hetzij op onze werkplek. Het is niet altijd mogelijk om onze werkplek naar onze eigen smaak in te richten, hoe jammer dit ook is. Hoe uw thuis uw woning inricht, is vaak wel uw keuze. Een centraal gegeven bij de keuzes die u daar maakt, moet zijn hoe u het beste daglicht in de woning kunt brengen. Onderzoek heeft immers aangetoond dat het goed is voor uw welzijn om dicht bij een raam of onder een dakvenster te zitten. VELUX is perfect om u hierbij te helpen en biedt bovendien nog meer voordelen.
Het volledige artikel lezen
De kracht van natuurlijk daglicht in uw woning
Gaat u binnenkort van start met de bouw van uw eigen woning? Een eigen woning bouwen is een droom die uitkomt en een investering voor het leven. Daarom wil u liever niet te veel aan het toeval overlaten. U wilt een indeling van uw woning die bij uw levensstijl en die van uw gezin past. Tegelijk bent u ook overtuigd van het belang van duurzaam bouwen.
Het volledige artikel lezen
De voordelen van het bouwen van een huis? U bepaalt zelf de lichtinval
Bent u klaar om uw eigen woning te bouwen? Dan helpen we u bij VELUX graag met het waarmaken van deze droom. Op onze website vindt u een schat aan informatie over het plannen van een nieuwbouw, het eigenlijke bouwen en het inrichten van het interieur. Bovendien tonen we u interessante testimonials en geven we u op elk moment persoonlijke tips en tricks die u bij uw nieuwbouwproject kunnen helpen.
Het volledige artikel lezen
Het duurzaam bouwen van een huis
Het bouwen van een duurzaam huis vergt veel inzet, tijd en toewijding. Waar te beginnen met zo een groot project? Als u overweegt een nieuw duurzaam huis te bouwen of een grote duurzame renovatie uit te voeren, lees dan vooral verder.
Het volledige artikel lezen

Welk project staat er op uw planning?

Vervang uw oude dakvenster
Is uw bestaande dakvenster verouderd en aan vervanging toe? Durf groots te dromen, wij helpen u graag.
Bedroom in the attic with a woman lying on the bed and reading
Een zolder ombouwen tot slaapkamer?
Hoe meer ruimte u in huis heeft, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op uw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van uw huis. Voeg daar dakvensters aan toe en u heeft een winnende formule!
Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Renoveren?
Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begint u daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kunt u samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor u in petto.
Upgrade uw dakvenster
Verbeter uw binnencomfort met onze verduisterings-, buitenzonwerings- en Smart Home-oplossingen.
Kitchen with VELUX roof windows
Uitbreiden?
U heeft meer ruimte nodig, maar u wilt niet verhuizen. Welkom bij de woninguitbreiding, het antwoord op alle ellende van een krappe woning. Maar de ene woninguitbreiding is de andere niet. Wist u dat er 5 verschillende hoofdstijlen zijn voor een uitbreiding om uit te kiezen? Heeft u hulp nodig bij het proces of heeft u iemand nodig die u op weg kan helpen met de tekeningen van uw droomuitbreiding? Laat het ons weten, we helpen u graag verder.
A street view from the top
Uw dakbedekking vernieuwen?
Ervoor zorgen dat uw dak in goede staat is, is essentieel voor de algemene gezondheid van uw woning. Het moet niet alleen voldoen aan uw functionele behoeften, het moet er ook goed uitzien! Wat zijn de tekenen dat uw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kunt u meer voordeel halen uit een dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in uw woning te brengen?