Een huis vol daglicht bouwen

Stelt u zich uw perfecte huis eens voor; een huis dat precies is gebouwd zoals u wilt, van verlichting tot deuren, muren, kranen, vloeren en ramen. Bij een nieuwbouwproject heeft u de volledige controle over elk aspect van uw woning. U kunt frisse lucht en natuurlijk daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in uw moderne ruimte waar uw gezin zich goed voelt.
Meer info

Waarom dakvensters toevoegen aan uw nieuwbouw?

De beslissing om nieuw te bouwen geeft u de vrijheid en mogelijkheid om precies te krijgen wat u wilt in huis.

Ontwerp een lichte, moderne en unieke ruimte met pragmatische en betaalbare oplossingen. Door VELUX dakvensters toe te voegen aan uw nieuwbouw, kunt u profiteren van de gezondheidsvoordelen van natuurlijk daglicht en frisse lucht. Door te ontwerpen met natuurlijk daglicht in het achterhoofd, kunt u uw energieverbruik en het gebruik van kunstlicht verminderen. Als extra bonus vereist het installatieproces van onze vensters geen complexe constructie of gedetailleerde plannen.

Uw huis ontwerpen met daglicht in gedachten is een beslissing waar u nooit spijt van zult krijgen.

Wat zijn de voordelen van nieuwbouw?

Ontwerp-adviesdienst

Praat met de juiste professionals

We weten dat het niet eenvoudig is om de juiste professional te vinden. Daarom hebben we een dienst ontwikkeld die u daarbij zal begeleiden.

Relevante artikels

Welk project staat er op uw planning?

Vervang uw oude dakvenster

Is uw bestaande dakvenster verouderd en aan vervanging toe? Durf groots te dromen, wij helpen u graag.

Bedroom in the attic with a woman lying on the bed and reading

Een zolder ombouwen tot slaapkamer?

Hoe meer ruimte u in huis heeft, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op uw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van uw huis. Voeg daar dakvensters aan toe en u heeft een winnende formule!

Bedroom with big bed and VELUX roof windows

Renoveren?

Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begint u daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kunt u samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor u in petto.

Upgrade uw dakvenster

Verbeter uw binnencomfort met onze verduisterings-, buitenzonwerings- en Smart Home-oplossingen.

Kitchen with VELUX roof windows

Uitbreiden?

U heeft meer ruimte nodig, maar u wilt niet verhuizen. Welkom bij de woninguitbreiding, het antwoord op alle ellende van een krappe woning. Maar de ene woninguitbreiding is de andere niet. Wist u dat er 5 verschillende hoofdstijlen zijn voor een uitbreiding om uit te kiezen? Heeft u hulp nodig bij het proces of heeft u iemand nodig die u op weg kan helpen met de tekeningen van uw droomuitbreiding? Laat het ons weten, we helpen u graag verder.

A street view from the top

Uw dakbedekking vernieuwen?

Ervoor zorgen dat uw dak in goede staat is, is essentieel voor de algemene gezondheid van uw woning. Het moet niet alleen voldoen aan uw functionele behoeften, het moet er ook goed uitzien! Wat zijn de tekenen dat uw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kunt u meer voordeel halen uit een dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in uw woning te brengen?

Language is changing...