Alles over het upgraden van uw VELUX dakvenster

Binnengordijnen, buitenbeschermingen, Smart Home en meer; terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze huizen binnenkomen. Met dakvensters kunt u de hoeveelheid natuurlijk daglicht en frisse lucht die uw woning binnenkomt beter regelen. Maar u kunt ook binnengordijnen en onze Smart home-oplossingen gebruiken, zoals VELUX ACTIVE with NETATMO, om het beschikbare natuurlijke daglicht perfect te regelen.
Meer info

Waarom binnengordijnen en buitenbeschermingen toevoegen aan uw dakvensters

U heeft al tal van VELUX dakvensters aan uw huis toegevoegd en uw ruimte getransformeerd met daglicht. Maar wat als u van een zonovergoten kamer wilt overschakelen naar een filmruimte? Wat als u wat privacy nodig hebt? VELUX biedt een volledig gamma binnengordijnen en buitenbeschermingen om uit te kiezen, die u allemaal zullen helpen om het binnenvallende daglicht te beheersen en de privacy in uw huis te waarborgen.

Terwijl u uw dakvensters uitbreidt met binnengordijnen of buitenbeschermingen, kunt u overwegen om uw binnencomfort verder te verbeteren met Smart home-technologie. Met behulp van een all-in-one oplossing opent en sluit VELUX ACTIVE uw gemotoriseerde dakvensters, binnengordijnen en buitenbeschermingen, allemaal om de leefomstandigheden binnenshuis te verbeteren, zoals CO2-niveaus, vochtigheid en temperatuur. p>

Kids room with big bed and many toys darkened with VELUX blinds

Verduistering om te slapen en meer

Na een mooie dag met veel daglicht die ons dag- en nachtritme in harmonie houdt, hebben we een nacht rust nodig. Onze verduisterende binnengordijnen of verduisterde buitenbeschermingen creëren de vereiste duisternis voor een goede nachtrust, middagdutje of filmavondje.
Kies uw verduisteringsolossing

Houd de hitte buiten

Soms kan het daglicht en de warmte van de zon een beetje te veel zijn. De beste manier om te voorkomen dat de zonnestralen uw huis via uw dakvensters opwarmen, is door de hitte tegen te houden voordat deze het raam bereikt. Daarom hebben we een reeks warmtewerende buitenbeschermingen om uw huis koel te houden, of u nu daglicht wilt doorlaten of niet.
Onrtdek buitenbeschermingen tegen de warmte voor dakvensters

Pak het slim aan - en krijg meer controle

We raken allemaal gewend aan het gemak om alles met onze smartphones te bedienen. De meeste van onze gemotoriseerde dakvensters, binnengordijnen en buitenbeschermingen zijn verkrijgbaar in varianten op zonne-energie of elektrisch, die kunnen worden aangesloten op de VELUX App Control. Hiermee kunt u via uw smartphone binnengordijnen, buitenbeschermingen of gemotoriseerde dakvensters openen en sluiten. Als alternatief kunt u uw binnenklimaat volledig automatiseren via sensorgebaseerde regeling met VELUX ACTIVE with NETATMO.
Ontdek VELUX ACTIVE with NETATMO

Controleer het daglicht gedurende de dag

Of u nu in uw home office werkt, tijd doorbrengt met uw gezin in de woonkamer of geniet van uw hobby's, misschien geeft u er de voorkeur aan het krachtige daglicht van de zon te temperen of weerspiegelingen op uw computerscherm of tv te stoppen zonder het daglicht volledig te blokkeren. Met ons gamma lichttemperende binnengordijnen kunt u blijven focussen terwijl u geniet van het natuurlijke daglicht dat door uw dakvensters naar binnen valt.
Ontdek het lichttemperend rolgordijn

Topkeuzes voor u

3in1 dakvenster
Breng meer daglicht in de kamer dankzij het VELUX 3in1 dakvenster. Het unieke design van het 3in1 dakvenster zorgt voor mooi daglicht in uw huis en opent weidse, panoramische uitzichten.
Buitenste zonneschermen
Buitenste zonneschermen verminderen oververhitting en zorgen voor een koele, comfortabele temperatuur in uw kamer zonder het zicht naar buiten te beïnvloeden en daglicht binnen te laten.
VELUX ACTIVE with NETATMO
VELUX ACTIVE is een Smart Home oplossing die temperatuur, vochtigheid en CO2-niveaus bewaakt en de kamer ventileert om uw binnenklimaat aangenaam en gezond te houden.
Rolluiken
Het VELUX rolluik is de ideale keuze voor een optimaal binnencomfort het hele jaar door. Het is geschikt voor alle klimaten, het houdt uw kamer koel in de zomer en warm in de winter, terwijl het invallend daglicht blokkeert.

Hulp nodig?

Home-Office-Ecke mit Schreibtisch, Stuhl und VELUX Dachflächenfenster mit Blick auf grüne Bäume.
Klaar om uw upgrade project te starten?
Moderner Dachboden-Esszimmer mit VELUX Dachflächenfenster und rotem Schrank.
Klaar om uw binnengordijn te kopen?
Language is changing...