Alles over zolderverbouwingen

Hoe meer ruimte u in huis heeft, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op uw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van uw huis. Gooi dakvensters (niet letterlijk) in de mix en u hebt een winnende formule!
Meer info

Waarom uw zolderruimte renoveren

Uw woonruimte vergroten door uw ongebruikte zolder om te toveren tot een leefbare ruimte levert niet alleen meer vierkante meters op; de verbouwing verhoogt ook de waarde van uw woning.

Hoewel zolderruimtes in de warmere maanden donker, benauwd en extreem warm kunnen aanvoelen, kan het installeren van dakvensters een geweldige oplossing zijn voor dergelijke problemen en uw zolderruimte beter bruikbaar maken door natuurlijk daglicht en ventilatie te bieden. 

Dakvensters zijn er in vele stijlen en kunnen zeer veelzijdig zijn. Ze kunnen bijdragen aan de esthetiek van uw nieuwe zolderverbouwing en helpen snel opgehoopt vocht uit de onderliggende kamers te verwijderen, wat de algehele gezondheid van uw huis ten goede komt.

Welke voordelen biedt het verbouwen van uw zolder?

_ASE6064.jpgBeatrice and Filippo reroofing project, Kitchen, Como, Italy

Denk je eraan om je zolder te renoveren?

Jouw gratis en vrijblijvende project
Onze ontwerpadviseurs staan tot je beschikking. Een ongeëvenaarde gratis adviesdienst: gepersonaliseerde renderings, ontwerpsuggesties, VELUX oplossingen op maat. Tot slot een duidelijk overzicht van de kosten en producten op maat van uw behoeften.
Hoe het werkt

Welk project staat er op uw planning?

Vervang uw oude dakvenster
Is uw bestaande dakvenster verouderd en aan vervanging toe? Durf groots te dromen, wij helpen u graag.
Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Renoveren?
Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begint u daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kunt u samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor u in petto.
Upgrade uw dakvenster
Verbeter uw binnencomfort met onze verduisterings-, buitenzonwerings- en Smart Home-oplossingen.
Kitchen with VELUX roof windows
Uitbreiden?
U heeft meer ruimte nodig, maar u wilt niet verhuizen. Welkom bij de woninguitbreiding, het antwoord op alle ellende van een krappe woning. Maar de ene woninguitbreiding is de andere niet. Wist u dat er 5 verschillende hoofdstijlen zijn voor een uitbreiding om uit te kiezen? Heeft u hulp nodig bij het proces of heeft u iemand nodig die u op weg kan helpen met de tekeningen van uw droomuitbreiding? Laat het ons weten, we helpen u graag verder.
A street view from the top
Uw dakbedekking vernieuwen?
Ervoor zorgen dat uw dak in goede staat is, is essentieel voor de algemene gezondheid van uw woning. Het moet niet alleen voldoen aan uw functionele behoeften, het moet er ook goed uitzien! Wat zijn de tekenen dat uw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kunt u meer voordeel halen uit een dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in uw woning te brengen?
A new built house facade
Nieuwbouw?
Stelt u zich uw perfecte woning eens voor; een huis dat precies is gebouwd zoals u wilt, van de natuurlijke lichtinval tot de deuren, muren, kranen, vloeren en ramen. Bij een nieuwbouwproject heeft u de volledige controle over elk aspect van uw woning. U kunt frisse lucht en natuurlijk daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in uw moderne ruimte waar uw gezin zich goed voelt.
Language is changing...