We houden van de zomer. Maar soms wordt het te warm.

VELUX oplossingen voor bescherming tegen de warmte

Buitenbeschermingen voor binnenklimaat-beheersing

We verlangen allemaal naar warm en zonnig weer, maar te veel warmte kan ons ongemakkelijk maken en ons doen verlangen naar koelere dagen en nachten. Buitenbeschermingen, zoals rolluiken en zonneschermen, houden ons binnenklimaat koel en comfortabel door de zonnestralen tegen te houden vóór ze het glas bereiken.

We bieden drie verschillende systemen voor warmtewering aan die aan de buitenzijde van uw VELUX-dakvenster moeten worden geïnstalleerd: Buitenste zonneschermen, verduisterende buitenste zonneschermen en rolluiken.Drie verschillende oplossingen, elk met verschillende voordelen. 

Er is altijd een buitenbescherming dat aan uw behoeften voldoet en dat gemakkelijk met de hulp van een installateur kan worden geïnstalleerd. De zonneschermen en verduisterende zonneschermen kunnen zelfs in korte tijd vanaf de binnenkant door de huiseigenaar worden geïnstalleerd. 


Onze drie oplossingen voor bescherming tegen de warmte

Welke oplossing u ook kiest om uw huis af te koelen, u bereikt het meest optimale resultaat met buitenste zonneschermen, en rolluiken. Wanneer u de warmte die door het dakvenster komt blokkeert, zijn de beschermende voordelen opmerkelijk en meteen voelbaar op het moment dat het product wordt geïnstalleerd.
GALLERIJ


Regel uw binnenklimaat vanaf elke locatie 

De nieuwe VELUX App Control zorgt voor daglicht en frisse lucht door een slimme bediening van uw INTEGRA® dakvensters, zonneschermen en rolluiken. Stel dat u op een warme dag aan het werk bent.

U kunt dan simpelweg met uw smartphone uw dakvensters openen voor wat frisse lucht of uw buitenbeschermingen sluiten voor wat schaduw. Wanneer u thuiskomt, heerst er in uw huis een comfortabele temperatuur.