Als gevolg van een wereldwijd tekort aan halfgeleiders ervaren de VELUX productiefaciliteiten vertragingen in de productie van VELUX INTEGRA® gemotoriseerde producten (zonne-energie en elektrisch). Het is voor ons dan ook zeer moeilijk om u in dit stadium een precieze levertijd te geven. Gelieve de gebruikelijke klantenservicekanalen te blijven gebruiken voor de meest recente leveringsinformatie. Wij verwachten dat de algemene verstoring de komende tijd zal aanhouden. Gelieve ons te verontschuldigen voor het veroorzaakte ongemak.
U heeft een VELUX warmtewerend buitenbescherming gekocht tussen 2 mei en 5 juni 2022 (inclusief), vergeet dan niet om uw terugbetaling te vragen vóór 31 augustus 2022

VELUX oplossingen voor bescherming tegen de warmte

Installeer een buitenbescherming en geniet ervan binnenshuis

De zomer brengt heerlijke lange dagen met warm weer, maar we kennen allemaal het gevoel wanneer we het door de overdreven hitte heet en lastig krijgen en een manier zoeken om af te koelen.

Of u zich nu zorgen maakt over uw kinderen, moeite hebt met slapen of gewoon wat wil relaxen, wij hebben een eenvoudige oplossing: buitenste zonneschermen en rolluiken waarmee u uw binnenklimaat koel en comfortabel houdt.

Omdat iedereen anders is, bieden wij drie verschillende soorten zonneschermen aan. Kies de optie die het best aan uw noden beantwoordt: lichtdoorlatende buitenste zonneschermen, verduisterende buitenste zonneschermen en rolluiken. Deze verschillende opties zullen u koel houden deze zomer. 

Drie eenvoudige oplossingen voor de zomer 

Door zonneschermen en rolluiken aan de buitenkant te plaatsen, kunt u tot 6 keer meer warmtebescherming krijgen dan met binnengordijnen. Zo bereikt de warmte uw raam niet en krijgt u tot 95% bescherming tegen de warmte. Welke van onze opties u ook kiest, u profiteert meteen van de voordelen.

Wilt u koel blijven deze zomer?

Koop uw VELUX  warmtewerende buitenbeschermingen tussen 2 mei en 5 juni 2022 (inclusief) en ontvang tot €40 korting.

Voor geselecteerde elektrische producten bieden wij ook een gratis VELUX App Control aan.

Klik hieronder, vul uw gegevens in op het aanvraagformulier en upload uw aankoopbewijs of factuur.
Binnen een paar weken ontvangt u de terugbetaling rechtstreeks op uw bankrekening.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Regel uw binnenklimaat vanaf elke locatie 

De nieuwe VELUX App Control zorgt voor daglicht en frisse lucht door een slimme bediening van uw INTEGRA® dakvensters, zonneschermen en rolluiken. Stel dat u op een warme dag aan het werk bent.

U kunt dan simpelweg met uw smartphone uw dakvensters openen voor wat frisse lucht of uw buitenbeschermingen sluiten voor wat schaduw. Wanneer u thuiskomt, heerst er in uw huis een comfortabele temperatuur.  

Wilt u graag meer weten?

Zorg ervoor dat u de link om uw terugbetaling aan te vragen bij de hand houdt. Meld u hier aan om meer informatie te ontvangen.

Wilt u dat het koel blijft in huis?