Keuken

Stelt u zich eens voor dat u 's ochtends geniet van natuurlijk daglicht dat door uw vensters binnenstroomt. De zon baadt uw keuken in zacht licht terwijl u uw ochtendkoffie en ontbijt klaarmaakt. Geniet van deze sfeer terwijl u de krant leest en begin de dag vol energie.

Catalogi en brochures

Het is tijd om uw keuken te upgraden!

Ja, we zeiden het al! Uw keuken is een van de belangrijkste ruimtes in uw huis. Het is waarschijnlijk het toneel geweest van vele familiemaaltijden, vergaderingen en allerlei gedoe. Dus waarom zou u de keuken niet de designboost geven die ze verdient?

Scroll naar beneden en ontdek hoe u uw keuken kunt verlichten
Sommige van onze beste herinneringen zijn ontstaan in de keuken. Van lekker rommel maken met de kinderen tijdens het bakken van koekjes tot gezellig samenkomen voor de feestdagen met vrienden en familie, de keuken is een van de belangrijkste ruimtes in uw huis voor u en uw gezin. Dus verdient ze het allerbeste, van apparaten tot verlichting. (Ja, verlichting!)
01Nodig het daglicht uit
01

Natuurlijk daglicht heeft een positief effect op zowel onze gezondheid als onze productiviteit. Kunstlicht is meestal blauw of geel getint, wat vermoeide ogen kan veroorzaken - iets waar u in uw keuken niet mee te maken wilt hebben!

02Ventileer de ruimte
03Creëer meer ruimte
04Ontwerp met daglicht

Uw keuken transformeren

VoorNa

Ontdek onze producten

3in1 dakvenster

Breng meer licht en ventilatie in uw keuken met het VELUX 3in1 dakvenster. Het unieke ontwerp laat daglicht binnenstromen.

Platdakvenster met vlak glas

Het prachtige ontwerp van onze nieuwe generatie platdakvensters brengt de magie van daglicht in de keuken. Het nieuwe ontwerp met een slank profiel zorgt voor maximaal daglicht.

Buitenste zonneschermen

Buitenste zonneschermen verminderen oververhitting en zorgen voor een koele, comfortabele temperatuur in uw kamer zonder het zicht naar buiten te beïnvloeden en daglicht binnen te laten.

VELUX App Control

Met VELUX App Control is comfort altijd binnen handbereik. Tik gewoon op uw smartphone om een beetje frisse lucht binnen te laten of sluit de binnengordijnen om schaduw te krijgen.

Keuken
Woningrenovaties
Totaalrenovatie creëert overvloed aan licht en ruimteDE TESTIMONIAL LEZEN
“Onze eetkamer is mijn favoriete ruimte. Het is het hart van onze woning. Dankzij de twee grote dakvensters is het er altijd licht, zelfs bij minder goed weer”

Welk project staat er op uw planning?

Sunny kitchen and dining room with three roof windows

Uw keuken renoveren?

Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begint u daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kunt u samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor u in petto.

Kitchen area with a family

Uw keuken upgraden?

Binnengordijnen, buitenbeschermingen, VELUX ACTIVE & meer. Terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze huizen binnenkomen. Met dakvensters kunt u de hoeveelheid natuurlijk daglicht en frisse lucht die uw woning binnenkomt beter regelen. Toch kunt u ook binnengordijnen en VELUX ACTIVE gebruiken om volledig te bepalen waar en wanneer daglicht nodig is.

Long, but bright corridor with a roof window

Een dakvenster in uw gang vervangen?

Uw VELUX dakvensters vervangen is makkelijker dan u denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakvensters. Laat ons u op weg helpen om uw doel te bereiken en uw verouderde of beschadigde oude dakvenster te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.

Home office space with two roof windows

Een zolder verbouwen?

Hoe meer ruimte u in huis heeft, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op uw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van uw huis. Voeg daar dakvensters aan toe en u heeft een winnende formule!

A new built house facade

Nieuwbouw?

Stelt u zich uw perfecte woning eens voor; een huis dat precies is gebouwd zoals u wilt, van de natuurlijke lichtinval tot de deuren, muren, kranen, vloeren en ramen. Bij een nieuwbouwproject heeft u de volledige controle over elk aspect van uw woning. U kunt frisse lucht en natuurlijk daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in uw moderne ruimte waar uw gezin zich goed voelt.

Kitchen with VELUX roof windows

Uitbreiden?

U heeft meer ruimte nodig, maar u wilt niet verhuizen. Welkom bij de woninguitbreiding, het antwoord op alle ellende van een krappe woning. Maar de ene woninguitbreiding is de andere niet. Wist u dat er 5 verschillende hoofdstijlen zijn voor een uitbreiding om uit te kiezen? Heeft u hulp nodig bij het proces of heeft u iemand nodig die u op weg kan helpen met de tekeningen van uw droomuitbreiding? Laat het ons weten, we helpen u graag verder.

A street view from the top

Uw dakbedekking vernieuwen?

Ervoor zorgen dat uw dak in goede staat is, is essentieel voor de algemene gezondheid van uw woning. Het moet niet alleen voldoen aan uw functionele behoeften, het moet er ook goed uitzien! Wat zijn de tekenen dat uw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kunt u meer voordeel halen uit een dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in uw woning te brengen?

WE STAAN KLAAR VOOR U

Werk samen met de juiste professionelen

Uw keuken renoveren? Uw zolder verbouwen? Of een nieuw huis bouwen? Wat uw project ook is, wij kunnen u helpen.

Language is changing...