Slaapkamer

Daglicht en frisse lucht zijn krachtige en verkwikkende middelen. Door ervoor te zorgen dat uw slaapkamer genoeg van beide heeft, verbetert u uw slaapkwaliteit en bent u de volgende dag beter in vorm.

Catalogi en brochures

Welterusten

Veel mensen denken dat hoe minder daglicht we in onze slaapkamer hebben, hoe beter we slapen. Maar het is net omgekeerd! Natuurlijk daglicht helpt het dag- en nachtritme (onze slaapcyclus) in evenwicht te brengen, zodat we 's nachts beter uitrusten en overdag productiever zijn.

Scroll naar beneden en ontdek hoe een goede nachtrust te krijgen
Breng daglicht en frisse lucht in uw slaapkamer en verbeter uw slaapcyclus en algehele gezondheid. Het opkomen en ondergaan van de zon bepaalt de natuurlijke slaap-waakcyclus, ook wel het circadiane ritme genoemd, dat onze slaappatronen, eetlust en hersenactiviteit beïnvloedt. U kunt uw circadiane ritme verbeteren door daglicht in uw slaapkamer te brengen met VELUX dakvensters en platdakvensters.

Uw slaapkamer transformeren

VoorNa

Ontdek onze producten

3in1 dakvenster
Breng meer daglicht in uw slaapkamer met het VELUX 3in1 dakvenster. Het unieke ontwerp van het 3in1 dakvenster laat daglicht in uw huis binnenstromen en opent panoramische uitzichten.
2in1 dakvenster
Verdubbel uw daglicht en laat daglicht uw slaapkamer transformeren. Het nieuwe 2in1 dakvenster met slanke profielen laat u genieten van meer daglicht, een oogverblindend uitzicht en een ruimtelijk effect.
Muggengaas
Geniet van frisse lucht zonder ongewenste bezoekers dankzij het VELUX muggengaas. Kan worden gecombineerd met VELUX binnengordijnen of buitenbeschermingen.
Rolluiken
Het VELUX rolluik is de ideale keuze voor een optimaal binnencomfort het hele jaar door. Het is geschikt voor alle klimaten, het houdt uw kamer koel in de zomer en warm in de winter, terwijl het invallend daglicht blokkeert.

Een slaapkamer renoveren?

Jouw gratis en vrijblijvende project
Onze ontwerpadviseurs staan tot je beschikking. Een ongeëvenaarde gratis adviesdienst: gepersonaliseerde renderings, ontwerpsuggesties, VELUX oplossingen op maat. Tot slot een duidelijk overzicht van de kosten en producten op maat van uw behoeften.
Hoe het werkt
Huiseigenaar
Home office
Geslaagde totaalrenovatie met praktisch home office én rustgevende slaapkamerDE TESTIMONIAL LEZEN
“Daglicht is een essentiële factor in elk interieurontwerp. Daarom gaan we altijd op zoek naar hoe we de lichtinval in elk project kunnen optimaliseren.”

Welk project staat er op uw planning?

Bedroom with a 3in1 roof windows"
Uw slaapkamer renoveren?
Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begint u daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kunt u samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor u in petto.
A sunny bedroom with a bed in front of roof windows
Een dakvenster in uw slaapkamer vervangen?
Uw VELUX dakvensters vervangen is makkelijker dan u denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakvensters. Laat ons u op weg helpen om uw doel te bereiken en uw verouderde of beschadigde oude dakvenster te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.
Bedroom in the attic with a woman lying on the bed and reading
Een zolder ombouwen tot slaapkamer?
Hoe meer ruimte u in huis heeft, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op uw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van uw huis. Voeg daar dakvensters aan toe en u heeft een winnende formule!
Sunny home office area
Uw home office upgraden?
Binnengordijnen, buitenbeschermingen, VELUX ACTIVE & meer. Terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze huizen binnenkomen. Met dakvensters kunt u de hoeveelheid natuurlijk daglicht en frisse lucht die uw woning binnenkomt beter regelen. Toch kunt u ook binnengordijnen en VELUX ACTIVE gebruiken om volledig te bepalen waar en wanneer daglicht nodig is.
A new built house facade
Nieuwbouw?
Stelt u zich uw perfecte woning eens voor; een huis dat precies is gebouwd zoals u wilt, van de natuurlijke lichtinval tot de deuren, muren, kranen, vloeren en ramen. Bij een nieuwbouwproject heeft u de volledige controle over elk aspect van uw woning. U kunt frisse lucht en natuurlijk daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in uw moderne ruimte waar uw gezin zich goed voelt.
Kitchen with VELUX roof windows
Uitbreiden?
U heeft meer ruimte nodig, maar u wilt niet verhuizen. Welkom bij de woninguitbreiding, het antwoord op alle ellende van een krappe woning. Maar de ene woninguitbreiding is de andere niet. Wist u dat er 5 verschillende hoofdstijlen zijn voor een uitbreiding om uit te kiezen? Heeft u hulp nodig bij het proces of heeft u iemand nodig die u op weg kan helpen met de tekeningen van uw droomuitbreiding? Laat het ons weten, we helpen u graag verder.
A street view from the top
Uw dakbedekking vernieuwen?
Ervoor zorgen dat uw dak in goede staat is, is essentieel voor de algemene gezondheid van uw woning. Het moet niet alleen voldoen aan uw functionele behoeften, het moet er ook goed uitzien! Wat zijn de tekenen dat uw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kunt u meer voordeel halen uit een dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in uw woning te brengen?