Uw VELUX dakvenster vervangen:
makkelijker dan u denkt

Nogal wat mensen zien op tegen de vervanging van een verouderd dakvenster. Daar is nochtans geen reden toe. Doorgaans is de klus in slechts enkele uren geklaard, zonder dure stellingen of overlast. Bovendien beschikt de nieuwste generatie dakvensters van VELUX over alle troeven om uw woning een meerwaarde te geven. 
Wist u dat … de totale prijs voor de vervanging van een standaard dakvenster incl. installatie & installatieproducten tussen de 
 € 850 en € 1250 incl. BTW. bedraagt 

De beste redenen om uw dakvenster te vervangen

Dakvensters van VELUX zijn gemaakt voor jarenlange dienst. Toch loont het na 20 à 25 jaar de moeite om een vervanging te overwegen.
 

Zo bereidt u zich optimaal voor 
 

Voor u een installateur contacteert, kan u alvast bepalen welk venster aan uw noden voldoet. Zo verloopt de vervanging van uw dakvenster des te vlotter.
coverDownload de gratis vervangingsgids

Waarom kan een vervanging ook voor u interessant zijn? En hoe kiest u snel en eenvoudig uw nieuwe dakvenster? Onze gratis vervangingsgids biedt alle antwoorden.

Tijd voor een vervanging of niet?
Doe de test!


Welke dakvensters zijn nog niet aan vervanging toe en wanneer installeert u best een nieuw dakvenster?
Dat hangt af van verschillende factoren.

Met onze test weet u snel meer. 

We staan klaar voor u.

Voor, tijdens en na de vervanging van uw VELUX dakvenster. 

Service vinden wij hier bij VELUX heel belangrijk. Neem  rechtstreeks contact met ons op of ontdek ons gamma aan services. Onze uitgebreide garanties garanderen u vele jaren woonkwaliteit met VELUX-producten.