Waarom uw dakvenster vervangen?


Dakvensters van VELUX zijn gemaakt voor jarenlange dienst. Toch loont het na 20 à 25 jaar de moeite om een vervanging te overwegen. Ontdek waarom een vervanging ook voor u interessant is.

 

Drie uitstekende redenen om te vervangen


1. Lager energieverbruik

2X meer isolatie

Hedendaagse VELUX-dakvensters hebben ongeëvenaarde isolatiewaarden. Zo houdt u de warmte binnen in de winter en daalt uw energieverbruik.  
 

2. Meer daglicht

10% meer daglicht

Onze dakvensters bieden vandaag 10% meer glasoppervlakte  voor dezelfde afmetingen. Daardoor lijkt de ruimte groter én moet u minder kunstmatig licht inschakelen. 
 

3. Meer comfort

2X minder lawaai

Van onderhoudsgemak en betere akoestische prestaties tot elektrische bediening: een hedendaags dakvenster biedt alle opties om uw comfort te verhogen. 
 

Ook dit nog: het is makkelijker dan u denkt

Denkt u dat die vervanging een tijdrovende of moeilijke klus wordt? Dan hebben we goed nieuws: VELUX levert al 40 jaar zo goed als dezelfde afmetingen, dus u vindt altijd snel en eenvoudig een passend alternatief.

En ook de installatie valt geweldig mee: in de meeste gevallen gebeurt het van binnenuit, zonder stellingen of breekwerk. En dat in minder dan vier uur!  

Download de gratis vervangingsgids 

 

Dakvensters van VELUX zijn gemaakt voor jarenlange dienst. Toch loont het na 20 à 25 jaar de moeite om een vervanging te overwegen. Dat gaat makkelijker dan u denkt! Hoe pakt u het aan? Onze vervangingsgids maakt u wegwijs. 

 
cover