Lees en ontdek meer
Ideeën voor de woonkamer - Verlicht uw dag

Verlicht uw dag

Heeft u ooit wel eens het comfort van Home Automation ervaren? Met drie VELUX INTEGRA® dakramen stroomt het daglicht volledig automatisch 's morgens de woonkamer binnen. U stelt gewoon het "goedemorgen" programma in via de unieke VELUX afstandsbediening en de gordijnen openen 's ochtends automatisch. De dakramen ventileren kort voor de juiste toevoer van frisse lucht. Ontdek zelf het comfort van de VELUX INTEGRA® familie. U heeft het in uw vingertoppen.

Woontips voor de woonkamer - 1
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de woonkamer - Meer wooncomfort en bedieningsgemak

Comfort en bedieningsgemak

Een VELUX daglichtsysteem zorgt in deze kamer voor veel daglicht, ventilatie en een mooi uitzicht. De dakramen in dit daglichtsysteem zijn dakramen uit de VELUX INTEGRA® familie. Ze worden op afstand bediend met de unieke VELUX afstandsbediening. En dankzij de unieke VELUX regensensor sluiten de dakramen automatisch bij de eerste regendruppels. Daglicht komt in deze woonkamer in zo goed als elke hoek, wat ervoor zorgt dat iedereen zich welkom voelt.

Ideas for the living room
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de woonkamer - VELUX dakramen in een fantastische combinatie

VELUX daglichtsystemen - een fantastische combinatie van VELUX dakramen

Een groep van zes VELUX dakramen vult deze woonkamer met daglicht. En dat niet alleen: ze bieden ook een fantastisch uitzicht op de tuin en de hemel. Dankzij de dakramen is er een duidelijke verbinding tussen buiten en binnen. En met VELUX gordijnen kan er in een handomdraai voor privacy gezorgd worden.

VELUX woontips voor de woonkamer