Slapen onder de sterren

De steile dakhelling zorgt ervoor dat in deze slaapkamer twee lange dakramen zowel naast elkaar als boven elkaar gemonteerd kunnen worden. Hierdoor is er vanuit bed een fantastisch uitzicht op de sterrenhemel te bewonderen. Alle dakramen zijn voorzien van op afstand te bedienen verduisterende rolgordijnen, zodat de kamer verduisterd kan worden wanneer hier behoefte aan is. Zowel de dakramen als verduisterende rolgordijnen worden bediend met de innovatieve bedieningstablet.

Ideeën voor een moderne slaapkamer onder de sterren

Een lichtere slaapkamer

Dankzij een groep VELUX dakramen reikt het daglicht tot diep in deze slaapkamer. De kamer voelt comfortabel aan, ruimtelijk en fris. Twee groepen van twee VELUX wentelende dakvensters zorgen voor daglicht, ventilatie en een prachtig uitzicht over de buitenwereld. De dakramen zijn vochtbestendig, wit afgelakt en vergen weinig onderhoud.

Gebruik de ruimte in uw slaapkamer optimaal

In een slaapkamer met plat dak is het ook mogelijk om daglicht toe te laten treden. Hier brengen twee VELUX platdakvensters enorm veel licht en daarmee frisse lucht, ruimte en wooncomfort in de slaapkamer. En als er geslapen wordt, zorgen VELUX gordijnen voor een verduisterde ruimte. 

Uw nieuwe balkon

Altijd al een balkon gewild, maar in het bezit van een woning met een schuin dak? Met het VELUX CABRIO® balkonvenster is het toch mogelijk. In deze kamer is een balkonvenster naast een uitzettuimelvenster met hellend combinatie-element gemonteerd. In een handomdraai opent u het dakraam en klapt u het onderraam open waardoor er een klein inpandig balkon ontstaat. Ziet u uzelf al zitten in de zon?

Een slaapkamer voor dag en nacht

Overdag zorgen twee VELUX uitzetbare dakvensters voor daglicht, 's avonds zorgen VELUX toebehoren voor een donkere kamer en een goede nachtrust. Het beeld spreekt voor zich, toch?

Extra daglicht en uitzicht - Ideeën voor uw slaapkamer

Twee naast elkaar gemonteerde uitzetbare dakvensters zorgen voor daglicht en uitzicht in deze slaapkamer. De uitzetbare dakvensters zijn gekoppeld aan twee gevelelementen die het uitzicht tot op het vloeroppervlak uitbreiden. Zo is er een prachtig overzicht op de achtertuin gecreëerd.