Verlicht uw dag

Heeft u ooit wel eens het comfort van Home Automation ervaren? Met drie VELUX INTEGRA® dakramen stroomt het daglicht volledig automatisch 's morgens de woonkamer binnen. U stelt gewoon het "goedemorgen" programma in via de unieke VELUX afstandsbediening en de gordijnen openen 's ochtends automatisch. De dakramen ventileren kort voor de juiste toevoer van frisse lucht. Ontdek zelf het comfort van de VELUX INTEGRA® familie. U heeft het in uw vingertoppen.

Comfort en bedieningsgemak

Een VELUX daglichtsysteem zorgt in deze kamer voor veel daglicht, ventilatie en een mooi uitzicht. De dakramen in dit daglichtsysteem zijn dakramen uit de VELUX INTEGRA® familie. Ze worden op afstand bediend met de unieke VELUX afstandsbediening. En dankzij de unieke VELUX regensensor sluiten de dakramen automatisch bij de eerste regendruppels. Daglicht komt in deze woonkamer in zo goed als elke hoek, wat ervoor zorgt dat iedereen zich welkom voelt.

VELUX daglichtsystemen - een fantastische combinatie van VELUX dakramen

Een groep van zes VELUX dakramen vult deze woonkamer met daglicht. En dat niet alleen: ze bieden ook een fantastisch uitzicht op de tuin en de hemel. Dankzij de dakramen is er een duidelijke verbinding tussen buiten en binnen. En met VELUX gordijnen kan er in een handomdraai voor privacy gezorgd worden.