De voordelen van een opleiding

  • Elke deelnemer krijgt een individueel opleidingsattest dat overeenstemt met de gevolgde opleiding.                                                                                                                                                        
  • Het opleidingsattest mag gedurende 3 jaar in uw communicatie worden gebruikt (te rekenen vanaf de datum van de opleiding).                                                     
  • U krijgt de nieuwe prijzencatalogus van VELUX en u wordt op de hoogte gehouden van alle nieuwigheden. 

Opleidingen in ons trainingscentrum te Waver

Bent u dakdekker en heeft u ook interesse in het volgen van een opleiding om uw vakkennis bij te schaven? Schrijf u dan snel in voor uw training naar keuze! We bieden gedurende de winterperiode dagopleidingen in 5 verschillende modules aan: basis – advanced – vervanging – INTEGRA – platdakoplossingen. 

Opleidingen voor verdelers

Hebt u als verdeler van VELUX producten het gevoel dat u aan productkennis ontbreekt of dat u tips zou kunnen gebruiken over het HOE verkopen van VELUX producten? Aarzel dan zeker niet om u en/of uw team in te schrijven voor onze commercieel getinte opleidingen waarbij een basis aan theorie & praktijk gegeven wordt met het oog op de verkoop van VELUX producten met meerwaarde.

Externe opleidingen

We zijn ons ervan bewust dat het niet voor elke dakdekker haalbaar is om naar ons trainingscentrum in Bierges (bij Waver) te komen voor het volgen van een opleiding. Daarom zijn wij nu met enkele officiële trainingscentra in België & Luxembourg een samenwerking aangegaan om ook daar onze basisopleiding te mogen geven. Ook hier garanderen we natuurlijk de product- en technische kennis van de trainers! Wat houdt u nu nog tegen een training te volgen? 

Partnership opleidingen

Als marktleider vinden we het onze taak om een mooie plaatsing van onze producten als ook een onberispelijke service naar onze eindklanten te garanderen. We beseffen dan ook goed dat enkel de kwaliteit van onze producten niet volstaat maar dat deze ook compatibel moeten zijn met andere producten (vb.: isolatie, dakpannen,…) om een perfect resultaat na te streven. Daarom hebben wij andere merken in de bouwsector aangesproken om samen opleidingen te organiseren waarbij de dakdekker tips&tricks van beide merken krijgt zodat hij zich zelfverzekerder voelt bij verschillende bouwprojecten.