Uw VELUX dakvenster vervangen

Uw VELUX dakvensters vervangen is makkelijker dan u denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakvensters. We helpen u graag uw doel te bereiken om uw verouderde of beschadigde oude dakvensters te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.
Hoe doet u dat?
Man playing on a contrabass looking up to a roof window
A palm leaves on a beige background and stripe shadows on the background

Wanneer en waarom moet ik mijn dakvensters vervangen

Dakvensters kunnen een huis veel voordelen bieden: ze zorgen voor meer daglicht, ventileren uw ruimte en creëren een mooie en lichte leefruimte waar het hele gezin tijd wil doorbrengen.

Aan alle goede dingen komt echter een einde. De gemiddelde levensduur van een dakvenster schommelt tussen 20 en 30 jaar. Als u uw dakvenster al langere tijd heeft, is het misschien tijd om te overwegen het te vervangen om het interieurontwerp van uw huis te verbeteren of vanwege functieverlies.

De meest typische tekenen van verloren functionaliteit in een dakvenster zijn waterlekkage, waterschade, isolatieproblemen en scheuren en verkleuringen in de ruit.

Installer is showing features of VELUX roof windows to a woman.
A green plant leaf on a light background

Vind een installateur en begin vandaag

Werk samen met de juiste professionals

Het vervangen van uw dakvenster zou een probleemloos proces moeten zijn. Via onze VELUX Pro dienst kunt u gemakkelijk contact opnemen met een gekwalificeerde installateur!

Wat zijn de voordelen van een dakvenster vervangen?

Nieuwe verhalen

Artikels over vervanging

Language is changing...