Uw VELUX dakvenster vervangen

Uw VELUX dakvensters vervangen is makkelijker dan u denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakvensters. We helpen u graag uw doel te bereiken om uw verouderde of beschadigde oude dakvensters te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.
Hoe doet u dat?

Wanneer en waarom moet ik mijn dakvensters vervangen

Dakvensters kunnen een huis veel voordelen bieden: ze zorgen voor meer daglicht, ventileren uw ruimte en creëren een mooie en lichte leefruimte waar het hele gezin tijd wil doorbrengen.

Aan alle goede dingen komt echter een einde. De gemiddelde levensduur van een dakvenster schommelt tussen 20 en 30 jaar. Als u uw dakvenster al langere tijd heeft, is het misschien tijd om te overwegen het te vervangen om het interieurontwerp van uw huis te verbeteren of vanwege functieverlies.

De meest typische tekenen van verloren functionaliteit in een dakvenster zijn waterlekkage, waterschade, isolatieproblemen en scheuren en verkleuringen in de ruit.

Vind een installateur en begin vandaag

Werk samen met de juiste professionals

Het vervangen van uw dakvenster zou een probleemloos proces moeten zijn. Via onze VELUX Pro dienst kunt u gemakkelijk contact opnemen met een gekwalificeerde installateur!

Wat zijn de voordelen van een dakvenster vervangen?

Artikels over vervanging

VELUX dakvenster vervangen: ga voor een optimale isolatie en wooncomfort
Voldoen uw dakvensters en platdakvensters niet meer aan de huidige normen voor installatie? Dan doet u er goed aan deze dakvensters te laten vervangen. In dit artikel leest u hoe u deze eenvoudige renovatie gemakkelijk tot een goed einde brengt. Bovendien biedt het vervangen van dakvensters de nodige kansen om de ruimte nog beter te benutten dan voorheen en nog beter van natuurlijk daglicht gebruik te maken.
Het volledige artikel lezen
De vijf stappen om een dakvenster te installeren
Bent u overtuigd van de vele voordelen van natuurlijk daglicht, maar ziet u het plaatsen van een dakvenster toch niet helemaal zitten? Denk bij het plaatsen van een dakvenster evenwel niet aan de typische renovatie met veel stof en vuil. Een vensterinstallatie door VELUX is een eenvoudig huisverbeteringsproject dat gewoonlijk één of twee dagen in beslag neemt. 
Het volledige artikel lezen
Waarop moet u op letten als u dakvensters wilt vervangen
Heeft u al eens de vervanging van een dakvenster uitgesteld omdat u bang bent dat dit hoge kosten met zich gaat meebrengen? Lees dan zeker dit artikel. Een dakvenster vervangen is helemaal niet zo duur of tijdrovend als u misschien wel denkt. Het komt er vooral op aan om de vervanging goed te plannen en te budgetteren. In dit artikel geven we een overzicht waar u op moet letten als u dakvensters vervangt. Leuk om weten is dat u in sommige gevallen ook van een subsidie geniet voor het vervangen van een dakvenster.
Het volledige artikel lezen
Oude dakvensters vervangen door nieuwe? Een goed idee
Vaak heeft u in uw woning al een dakvenster, maar is het interessant om het te vervangen door een nieuw en beter isolerend type. Een upgrade van een oud naar een nieuw dakvenster is een vrij eenvoudige en snel uitgevoerde klus waar u behoorlijk veel mee op uw energiefactuur kunt besparen.  
Het volledige artikel lezen
Wanneer is het een goed idee een dakvenster te vervangen?
Wanneer is het een goed idee om een bestaand dakvenster te vervangen door een nieuw, modern dakvenster? In dit artikel maken we u wegwijs in de redenen om een dakvenster te vervangen. Na het lezen van dit artikel maakt u een weloverwogen keuze om een bestaand dakvenster al dan niet te vervangen.
Het volledige artikel lezen

Hulp nodig?

Praat met onze ontwerpadviseurs
Neem contact op met onze adviseurs om uw project te bespreken.Boek een consult
Klaar om uw dakvenster te configureren?
Als u al een daglichtoplossing in gedachten heeft voor uw ruimte, begin dan met het configureren van uw favoriete dakvenster.Begin hier
Language is changing...