Renovatie? Laat je begeleiden door onze experts

Wij weten hoezeer zenitaal licht een woning kan transformeren, en willen je dat ook graag laten ervaren. Daarom stellen we onze designadviseurs tot jouw beschikking. Een ongeëvenaarde gratis adviesdienst: gepersonaliseerde visuele renders, ontwerpsuggesties en op maat gemaakte VELUX-oplossingen.En tot slot, een helder overzicht van de kosten en de producten die aan jouw behoeften voldoen.

Hoe het werkt

Een nieuw project starten

Meest aanbevolen dienst

Ontvang uw gratis ontwerpvoorstel

Persoonlijke ondersteuning bij het ontwerpen van uw project

Visualisaties en renderings van uw toekomstige ruimte

Productinformatie

Prijsschatting

Contact opnemen met een gekwalificeerde installateur

Up-to-date kennis

Installateurs in uw regio

Gratis vrijblijvende offerte

"Ondertussen wonen we al enkele jaren in dit huis. Nu we alle seizoenen al eens hebben meegemaakt, merken we dat vooral de keuken het meeste daglicht brengt. Vandaar dat dit gewoon de fijnste ruimte is. Ik merk zelf dat ik altijd naar het licht neig."
Lori

We staan voor je klaar

Wie beter dan de VELUX-adviseurs om je te helpen meer natuurlijk licht in je huis te brengen?

VELUX-oplossingen brengen natuurlijk licht in huizen over de hele wereld sinds…

Waarom het voor jou voordelig is

Huiseigenaar
Woningrenovaties
Daglicht en ruimte: twee onmisbare ingrediënten voor Lori’s droomkeuken DE TESTIMONIAL LEZEN
“Nu we alle seizoenen al eens hebben meegemaakt, merken we dat vooral de keuken het meeste daglicht brengt. Vandaar dat dit gewoon de fijnste ruimte is. Wat een VELUX platdakvenster kan doen!”

HET IS GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Als je renoveert, haal er dan het beste uit - hoeveel kost het?

Evalueer de kosten van je project zonder enige uitgave. Een persoonlijke adviseur staat tot je beschikking om je een gepersonaliseerde schatting te geven, inclusief visualisaties van je toekomstige huis en een gedetailleerde lijst van de producten.

Artikelen die je interessant kunt vinden

Welke dakvensters kiest u voor uw nieuwe keuken?
Heeft u de beslissing genomen en gaat u voor een grondige renovatie van uw keuken? Goed idee! Een renovatie geeft uw keuken een grote boost qua design en maakt van deze ruimte voor iedereen in huis de favoriete plaats om in te vertoeven. Er zijn veel mogelijkheden als u een keuken wilt renoveren. Dankzij goede keuzes en zorgvuldige ingrepen wordt dit het hart van uw woning. We geven u in dit artikel graag enkele ideeën mee.
Het volledige artikel lezen
Welke premie voor ramen bij het verbouwen van uw woning?
Een woning renoveren kost geld. Gelukkig zijn er premies voor energiebesparende maatregelen, waaronder renovatiepremie voor ramen. Lees meer in dit artikel.
Het volledige artikel lezen
Uw woonkamer renoveren? Begin met de lichtinval via een dakvenster
Denkt u er wel eens aan uw woonkamer een grondige make-over te geven? Sta dan even stil bij wat natuurlijk daglicht voor u kan betekenen. Natuurlijk daglicht heeft als voordeel dat het ruimtes groter doet lijken en dat het kleuren perfect tot zijn recht laat komen. Daarnaast is natuurlijk daglicht noodzakelijk voor een goede lichamelijke en mentale gezondheid. De woonkamer is de plaats bij uitstek om tot rust te komen en te genieten. U zorgt er dan dus best voor dat alle ingrediënten om van een welverdiend moment van rust te genieten aanwezig zijn in de woonkamer.
Het volledige artikel lezen
De kosten van het verbouwen van een badkamer
Bij de renovatie van een woning hebben veel mensen de neiging om de renovatie van de badkamer tot het laatst uit te stellen. Dit vinden we jammer, omdat u vaak al met een paar kleinere ingrepen een groot effect in uw badkamer verkrijgt. Bovendien zorgt bijvoorbeeld het plaatsen van een dakvenster ervoor dat u er lang de voordelen van plukt.
Het volledige artikel lezen
Een zolderrenovatie is niet compleet zonder een nieuw dakvenster
Wenst u uw zolder te verbouwen, dan zijn er heel wat mogelijkheden. Zo is het een goed idee om een zolder te verbouwen naar een slaapkamer. Een andere mogelijkheid is om de ruimte om te vormen tot een veelzijdige hobbykamer. Bovendien is het bij een renovatie van de zolder ook belangrijk om na te denken over een dakvenster voor natuurlijk lichtinval. Als u weet dat u uw zolder wilt renoveren, maar nog niet zeker bent welk type dakvenster u moet kiezen, helpen wij u in dit artikel op weg met wat handige tips.
Het volledige artikel lezen