Welke producten vallen onder het aanbod?

Het VELUX 2in1 dakvenster

Haal dubbel zoveel daglicht binnen met het VELUX 2in1 dakvenster en transformeer uw ruimte. Verkrijgbaar in gemotoriseerde en manuele versie.

 


€ 200
 per VELUX 2in1 gemotoriseerd dakvenster op zonne-energie
(types GGLS 2in1*)

€ 80 per VELUX 2in1 manueel dakvenster (types GGLS & GPLS 2in1*)

*De GGLS en GPLS dakvensters worden geteld als 1 venster.

Het VELUX individueel dakvenster

Als u niet overweegt het daglicht in uw ruimte te verhogen, waarom zou u uw oude dakvenster dan niet upgraden naar een gemotoriseerde versie? Automatische regensensoren sluiten het dakvenster wanneer het begint te regenen.

€ 100 per individueel gemotoriseerd VELUX dakvenster op zonne-energie of elektrisch (types GGL, GGU, GPU)

€ 40 per individueel manueel VELUX dakvenster (types GDL, GEL, GGL, GGU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GVR, GXL, GXU, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE, VIU)

Het VELUX 3in1 dakvenster

Geniet van een panoramisch uitzicht en 3 keer meer daglicht met het VELUX 3in1 dakvenster. 3 vensters in 1 eenvoudige installatie. Verkrijgbaar in gemotoriseerde en manuele versie.


 

€ 250 per VELUX 3in1 gemotoriseerd dakvenster op zonne-energie (types GGLS 3in1*)

€ 100 per VELUX 3in1 manueel dakvenster (types GGLS & GPLS 3in1*)

*De GGLS en GPLS dakvensters worden geteld als 1 venster.

De cashback procedure is eenvoudig

Zo werkt het.

Form on a website

1. Schrijf u in

Vul het formulier hieronder in en schrijf u in voor onze terugbetalingsaanbieding.  Let op: om van deze aanbieding te kunnen genieten, moet u zich tussen 1 september en 31 oktober 2022 inschrijven.
Phone

2. E-mail

U ontvangt een bevestigingsmail met een link naar de terugbetalingsplatform. U hebt dan tot 31 december 2022 de tijd om uw aankoop te doen (zie de algemene voorwaarden van de actie voor de volledige lijst van producten die onder dit aanbod vallen).
Euro sign

3. Vraag uw terugbetaling aan

Zodra u de factuur van uw installateur of uw aankoopfactuur hebt ontvangen, klikt u op de link in de e-mail en vult u de vereiste informatie in om uw terugbetaling te vragen. Belangrijk! U wordt gevraagd om een kopie van uw factuur te uploaden.