Over VELUX

We treden op als een modelbedrijf, gedreven door ons doel om welzijn te creëren voor mens en planeet.
MEER ONTDEKKEN

Ons beter leren kennen

Het VELUX merk, dat deel uitmaakt van de VELUX Groep, is sinds 1957 aanwezig op de Belgische markt. VELUX Belgium bestaat sinds 1972 en stelt momenteel ongeveer 90 medewerkers tewerk. Ons kantoor met showroom in Waver is hierbij de basis voor al onze activiteiten.

Al meer dan 80 jaar creëert de VELUX Groep, van Deense oorsprong, wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak. Onze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of leren.

Duurzame ontwikkeling

Onze dakvensters kunnen bijdragen aan een betere en gezondere binnenruimte voor toekomstige generaties. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en gemaakt van gecertificeerd hout. Al sinds onze oprichting, 80 jaar geleden, zetten we ons in om onze dakvensters te verbeteren en om producten te maken die de samenleving tot nut zijn. Maar we willen altijd beter worden. Daarom hebben we onszelf een aantal ambitieuze doelen gesteld. We zullen nieuwe functies toevoegen en de gebruikte materialen upgraden om onze dakvensters slimmer te maken en hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. In 2030 zal een VELUX dakvenster dan ook 50% minder CO bevatten en is de verpakking plasticvrij zijn en gemaakt van 100% recyclebaar en enkelvoudig materiaal.

Waarom? Because, It’s our Nature.

Meer ontdekken
A person with headphones sitting by the table and looking at the tablet

Maak deel uit van het team

Net als elk ander bedrijf zijn we afhankelijk van de mensen die voor ons werken. Werknemers die zich volledig inzetten, die met nieuwe ideeën komen en de vaardigheden hebben om ze waar te maken. Toewijding, innovatie en vakmanschap hebben de juiste voorwaarden nodig om zich te kunnen ontplooien. En dat is precies wat we willen bieden. Maak deel uit van een internationaal team en lees meer over carrièremogelijkheden bij de VELUX Groep.
Meer ontdekken

Directie

Lars Petersson

CEO van de VELUX Groep

Anders Götzsche

Executive Vice-president van de regio Noord Amerrica, CEE, APAC & Altaterra

Jacob Madsen

Executive Vice-president van de regio Noord-Europa
Language is changing...