Ontdek de VELUX promoties

Een handig overzicht van al onze lopende promoties, hier  vindt u alle informatie.

Geniet van onze VELUX acties doorheen het ganse jaar.
Mooie kortingen of een combinatie voordeel op onze producten.

100€ korting per rolluik

VELUX rolluiken houden de hitte buiten en de koelte binnen. Upgrade ze met VELUX ACTIVE with NETATMO, een smarthome oplossing die uw rolluiken proactief zal sluiten naar gelang de weersvoorspellingen voor een optimaal binnenklimaat. Bovendien kunnen uw rolluiken hiermee vanop afstand via uw smartphone bediend worden.

Om van deze promotie te genieten, is het noodzakelijk om zich tussen 01.07.2020 en 31.08.2020 te hebben geregistreerd voor de actie op velux.be. Aanbod geldig voor elke aankoop van VELUX rolluiken (type SSL/SML/SMG/SMH) en het Startpack VELUX ACTIVE (type KIX) gedaan tussen 01.07.2020 en 30.11.2020.

Tot 500€ korting

op VELUX dakvensters

Zit u ook in een renovatieproject of overweegt u uw ruimte onder het dak te renoveren? Start uw optimale zolderrenovatie met VELUX en profiteer nu tot -500€ korting

Deze campagne is momenteel afgelopen. Hieronder kan u nog alle informatie vinden.  

Om van deze promotie te genieten, was het noodzakelijk om zich tussen 21.02.2020 en 28.05.2020 inclusief te hebben geregistreerd voor de actie op velux.be en hiervan een bevestigingsmail ontvangen te hebben met een unieke link.


Wil u op de hoogte blijven van alle promoties?

Schrijf u dan hieronder in.