{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Vrijstaand huis uit de jaren 1980 in Vedbæk

Toen Dorota en Anders Nissen voor het eerst in de bungalow in Vedbæk binnenkwamen, waren ze op zijn zachtst gezegd teleurgesteld. De overbelichte verkoopfoto's van de makelaar stonden in schril contrast met de donkere ruimten die ze nu te zien kregen. Het huis, gebouwd in 1985, was echter in een goede staat en stevig gebouwd. Ook de ligging was perfect.

17

VELUX producten

€ 7,5k

PRODUCTPRIJS

Belangrijkste voordelen van VELUX dakvensters

  1. Meer welzijn: "Ik vind het geweldig om in het zonlicht te kokkerellen", zegt Dorota, die zelf verrast is door de vele andere voordelen die de nieuwe dakvensters bieden. Ze dragen niet alleen bij tot een mooi interieur, zeker in combinatie met het klassieke houten meubilair en de ingerichte keuken, maar zorgen ook voor meer welzijn en minder verwarmingskosten."

  2. Altijd goed geventileerd en aangenaam: "Ik stond niet echt stil bij de precieze functie van het zelfregulerende ventilatie-unit van de dakvensters. We vergeten vaak om de kamers voldoende te verluchten, maar nu moeten we er zelfs helemaal niet meer aan denken. Het is hier altijd goed geventileerd en aangenaam. Een klein detail dat een heel groot verschil maakt."

  3. Geen verwarming nodig: "En dan hebben we het nog niet over de warmte! In het tussenseizoen laten we de radiatoren gewoon uit, omdat we zoveel 'gratis' warmte via de dakvensters binnenkrijgen. Dat had ik niet verwacht, integendeel, ik was bang dat het hier kouder zou zijn. Gelukkig werkt de zonnewering ook perfect tijdens de warme maanden", zegt Dorota.
Mensen konden hun ogen niet geloven!

"We volgden de renovatie op en ik herinner me heel goed de dag waarop de VELUX dakvensters zijn geplaatst. Ik ging naar binnen en was overweldigd door de lichtinval. Het maakte een enorm verschil. We beseften de omvang van de verandering pas echt toen we er terug introkken. Ook vrienden en familie konden hun ogen niet geloven. We waren duidelijk de enigen die het potentieel van dit donkere huis uit de jaren 1980 zagen", zegt Dorota.

"Ook onze vrienden en familie konden hun ogen niet geloven."
- Dorota, eigenaar
Kokkerellen in het zonlicht

De keuken is nu de ontmoetingsplaats bij uitstek voor het hele gezin. Vroeger drong er maar weinig daglicht door in deze langwerpige ruimte en eetkamer. Twee sets VELUX dakvensters – aan elk uiteinde één paar – laten nu veel licht in de hele keuken binnen, die trouwens een verhoogd plafond kreeg.

VELUX producten in dit klantenverhaal
INTEGRA® elektrisch dakvenster
Meer info
Buitenste zonnescherm
Meer info
INTEGRA® Elektrisch verduisteringsgordijn
Meer info
Ontdek hoe uw ruimte er met dakvensters uitziet