Alles over woninguitbreidingen

U heeft meer ruimte nodig, maar u wilt niet verhuizen. Kiezen voor een uitbreiding van uw woning kan de oplossing zijn om ruimte te besparen. Maar wist u dat er vijf hoofdstijlen zijn waaruit u kunt kiezen? Als u hierbij hulp nodig heeft, of iemand zoekt die u kan helpen de uitbouw van uw dromen te ontwerpen, laat het ons weten en wij helpen u graag!
Meer info

Waarom een uitbreiding aan uw woning bouwen

Het uitbreiden van uw woning is erg spannend en verandert een woning vaak in de "forever home" waar u van droomt. Er zijn veel dingen die u moet overwegen bij de start van een woninguitbreidingsproject.

Laat ons u helpen enkele basisprincipes te verkennen voor het beheer van uw uitbreidingsproject en ervoor te zorgen dat u het meeste waar voor uw geld krijgt. Maak een plan, stel een budget en timing op, stel uw team van de juiste professionals samen, raadpleeg de experts in de branche en bouw de ruimte van uw dromen!

U kunt kiezen uit vijf verschillende soorten uitbreidingen; uitbreiding aan de achterzijde, uitbouw aan de zijkant, uitbouw rondom de woning, overbouw, uitbouw met twee verdiepingen, dus waar wacht u nog op?

Welke voordelen biedt een uitbreiding van uw woning?

_ASE6064.jpgBeatrice and Filippo reroofing project, Kitchen, Como, Italy

Wil je je huis uitbreiden?

Jouw gratis en vrijblijvende project
Onze ontwerpadviseurs staan tot je beschikking. Een ongeëvenaarde gratis adviesdienst: gepersonaliseerde renderings, ontwerpsuggesties, VELUX oplossingen op maat. Tot slot een duidelijk overzicht van de kosten en producten op maat van uw behoeften.
Hoe het werkt

Welk project staat er op uw planning?

Vervang uw oude dakvenster
Is uw bestaande dakvenster verouderd en aan vervanging toe? Durf groots te dromen, wij helpen u graag.
Bedroom in the attic with a woman lying on the bed and reading
Een zolder ombouwen tot slaapkamer?
Hoe meer ruimte u in huis heeft, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op uw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van uw huis. Voeg daar dakvensters aan toe en u heeft een winnende formule!
Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Renoveren?
Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begint u daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kunt u samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor u in petto.
Upgrade uw dakvenster
Verbeter uw binnencomfort met onze verduisterings-, buitenzonwerings- en Smart Home-oplossingen.
A street view from the top
Uw dakbedekking vernieuwen?
Ervoor zorgen dat uw dak in goede staat is, is essentieel voor de algemene gezondheid van uw woning. Het moet niet alleen voldoen aan uw functionele behoeften, het moet er ook goed uitzien! Wat zijn de tekenen dat uw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kunt u meer voordeel halen uit een dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in uw woning te brengen?
A new built house facade
Nieuwbouw?
Stelt u zich uw perfecte woning eens voor; een huis dat precies is gebouwd zoals u wilt, van de natuurlijke lichtinval tot de deuren, muren, kranen, vloeren en ramen. Bij een nieuwbouwproject heeft u de volledige controle over elk aspect van uw woning. U kunt frisse lucht en natuurlijk daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in uw moderne ruimte waar uw gezin zich goed voelt.
Language is changing...