Dubbel zoveel licht
in één  installatie

Ontdek het VELUX 2in1 dakvenster:                                                                 een nieuwe manier om de ruimte te verlichten

Laat dubbel zoveel daglicht binnen

Wilt u voldoen aan de groeiende vraag naar daglicht? Maak kennis met het 2in1 dakvenster – onze nieuwe manier om ruimtes te verlichten. Ontworpen voor ruimtes van 10m² en meer, zorgt voor de juiste hoeveelheid licht in één installatie. Maak dus de juiste keuze en stel twee keer zoveel daglicht voor.

Meer daglicht

Het unieke kader van de 2in1 en 3in1 dakvensters en het slanke profile is de snelste en gemakkelijkste manier om de hoeveelheid daglicht die de ruimte binnenkomt te maximaliseren.

Panoramisch uitzicht

Breng meer van buiten naar binnen met de indrukwekkende extra breedte van de 2in1 en 3in1 dakvensters, die het mooie uitzicht uitbreidt.

Meer waarde uw geld

Onze 2in1 en 3in1 dakvensters bieden ook een betere prijs-kwaliteitverhouding. Met meerdere vensters geïntegreerd in één frame, kunt u alle voordelen van grote dakvensters in één installatie aanbieden.
Ontdek het volledige gamma 2in1 en 3in1 dakvensters

VELUX 2in1 dakvensters

Het VELUX 2in1 dakvenster is ontworpen voor ruimtes van 10m² of meer, en is compatibel met alle VELUX binnengordijnen en buitenbeschermingen tegen de warmte. Zo kunt u aan alle eisen van uw klanten voldoen.

VELUX 3in1 dakvensters

Het VELUX 3in1 dakvenster is ontworpen voor ruimtes van 15m² en meer, en is ideal voor wie nog meer daglicht in huis wil. Met alle voordelen van het VELUX 2in1 dakvenster.

Eenvoudigere installatie

Met 2 vensters in 1 frame zijn de VELUX 2in1 en 3in1 dakvensters gemakkelijker te installeren. Het vaste venster is nu uitneembaar, waardoor het dakvenster twee keer zo licht is en de installatie nog sneller en gemakkelijker gaat.

Eenvoudig opleiding

Schrijf u in voor onze GRATIS opleiding voor snelle en gemakkelijke tips over hoe je de klus goed kunt klaren – of u nu werkt met een VELUX 2in1 – of 3in1 dakvensters

 Meer punten in de VELUX Club

Meer daglicht voor uw klanten betekent meer punten in de VELUX Club! Met de VELUX 2in1 en 3in1 dakvensters, krijgt u meer punten om te spenderen in de VELUX Club.

Download gratis onze VELUX brochure

Van pure inspiratie tot hands-on informatie.
Download onze algemene brochure
Download onze VELUX brochure binnengordijnen en buitenbeschermingen