Globe icon

Listen to VELUX podcasts for inspiration bringing more daylight into your home renovation

Uw woning is een kantoor, een school, een fitness, ... geworden

Niet alleen wij hebben ons de laatste tijd moeten aanpassen aan een nieuwe wereld, dat geldt evenzeer voor onze woningen. De ruimten in uw woning worden mogelijks op een andere manier gebruikt. Voor sommigen onder ons is de woonkamer een kantoor geworden, voor anderen doen onze slaapkamers dienst als schoolruimte en werden onze woningen omgetoverd in geïmproviseerde fitnessruimten.

Reeks podcasts over renovatie

We hebben een reeks korte renovatie podcasts gemaakt waarin besproken wordt hoe u uw woning kunt upgraden dankzij meer daglicht en frisse lucht.

U hoort hoe anderen hun woonst op een gelijkaardige manier hebben aangepakt, en wat dit proces hen heeft geleerd over woningverbetering.

Een afzonderlijke kantoorruimte creëren of het huis volledig renoveren: luister naar een gesprek tussen volleerde professionals en mensen zoals u en krijg te horen hoe u uw dromen omzet in realiteit.

Afleveringen 3 & 4 zullen beluisterd kunnen worden vanaf 18 december. Geniet ervan!

Waag uw kans en neem deel aan onze wedstrijd

De wedstrijd is afgelopen en we zijn verheugd om u de winnaar te kunnen aankondigen. Mevrouw Dejaegher V. is onze winnares en zal persoonlijk gecontacteerd worden. Bedankt allen voor de deelname.

Daglicht kan wonderen doen in uw woningrenovatie

Bekijk hoe anderen VELUX dakramen hebben gebruikt om hun woonkamers, slaapkamers, keukens, kantoorruimtes een ander gedaante te geven...

Zorg bij de renovatie van uw huis voor meer invallend daglicht

Zorg bij de renovatie van uw huis voor meer invallend daglicht

Op zoek naar inspiratie? We staan klaar om u te helpen. Ontdek onze tips om uw ruimte te overgieten met daglicht, werp een blik op de VELUX oplossingen per type kamer of download de renovatiegids, boordevol tips en advies.