Veelgestelde vragen

Over de dienst Pro Contact

De Pro Contact dienst brengt u gemakkelijk in contact met een installateur uit uw buurt die over veel werkervaring met VELUX producten beschikt.
Van zodra een eerste contact tussen u en de installateur heeft plaatsgevonden, komt VELUX niet meer tussenbeide. 

Voor meer details, contacteer de “algemene voorwaarden”. 

De installateurs die deel uitmaken van de Pro Contact dienst zijn het gewend om met VELUX producten te werken. Zij worden op regelmatige basis geïnformeerd over onze nieuwigheden en technische innovaties. Bovendien worden ze jaarlijks uitgenodigd om een professionele opleiding te volgen bij VELUX. 

Elke installateur van de Pro Contact dienst engageert zich door:

  • Een kwaliteitsvolle dienst aan de klant aan te bieden. 
  • Zich in te zetten om verbintenissen te respecteren.  
  • Zijn expertise op continue basis te verbeteren. 
  • Zijn kennis & competenties in het vakgebied te bewijzen.  

Het aantal installateurs ingeschreven op onze Pro Contact dienst is beperkt en er bestaan een heel aantal zeer competitieve installateurs die actief zijn in België en Luxemburg. 

Er zijn geen bijkomende garanties indien u beslist te werken met een installateur die geen deel uitmaakt van de Pro Contact dienst. 
Zodra u een online aanvraag indient, stelt het systeem u automatisch 5 installateurs voor uit uw regio. Uit deze lijst mag u er tot 3 kiezen naar wie u uw aanvraag wenst te versturen. We vragen hen om u – naar gelang hun beschikbaarheden – uiterlijk binnen de 7 dagen te contacteren. 

Indien u binnen een termijn van 7 dagen door geen enkele installateur gecontacteerd werd, aarzel dan niet om de VELUX klantendienst te contacteren via het online formulier of op het nummer 010 42 09 09, van maandag tot vrijdag tussen 8.30 u. en 17u. Wij bekijken dan samen met u uw aanvraag. 

In dit geval mag u de klantendienst contacteren via het online formulier of op het nummer 010 42 09 09, van maandag tot vrijdag tussen 8.30 u. en 17u. We bekijken dan samen met u de namen van de installateurs die uw aanvraag hebben ontvangen. 

Volgens de beschikbaarheden van de installateur, vragen we hen om binnen de 4 weken na het eerste contact een offerte op te sturen. U kan deze termijn natuurlijk ook rechtstreeks met de installateur bespreken. 
Wij beschikken over geen enkele informatie betreffende de planningen en beschikbaarheden van de installateurs. We raden u aan om dit rechtstreeks te bespreken met de door u gekozen installateur.