VELUX blijft innoveren

Ontdek hier alle nieuwigheden in het VELUX productengamma. 

INTEGRA® Elektrisch uitzetbaar dakvenster

Het dakvenster dat alles kan

 
Het VELUX INTEGRA® elektrisch uitzetbaar dakvenster is een esthetische en slimme oplossing die de ruimte ruimer en makkelijker in te delen maakt. Het zopas ontwikkelde venster zorgt voor een panoramisch zicht én wordt bedient door een slimme motor. Indien gewenst kan het venster handmatig geopend worden via het centrale draaipunt. Het is met andere woorden een alles-in-éen venster. Perfect om uw uitzicht een upgrade te geven!
studio

STUDIO dakvenster

Kies voor het panoramisch uitzicht

 
Creëer een indrukwekkend panoramisch uitzicht met het nieuwe STUDIO dakvenster, dat nog meer licht in uw leven brengt.
 
Wat kan nog beter dan het klassieke comfort van een VELUX dakvenster? Het STUDIO venster is een esthetische oplossing met smallere profielen, waardoor u binnen in huis nog meer kan genieten van uitzicht. 
 
De plaatsing van een STUDIO dakvenster oplossing is net zo eenvoudig als de installatie van één venster, dankzij zijn unieke kader.


VELUX ACTIVE with NETATMO

All-in-one innovatieve oplossing

VELUX ACTIVE with NETATMO is de eenvoudige weg naar een gezonder binnenklimaat. Slimme sensoren monitoren voortdurend de temperatuur, de luchtvochtigheid en luchtkwaliteit (CO2 gehalte) in uw woning, en openen of sluiten uw VELUX INTEGRA® elektrische dakvensters, gordijnen en rolluiken om een gezonder binnenklimaat te creëren.
activenl