Meer comfort  
dankzij de vervanging
van uw koepel.

Wist u dat...

VELUX al 10 jaar lang vensters voor platte daken aanbiedt?

 Deze platdakvensters zijn superisolerend,
kunnen eenvoudig uw bestaande koepel
vervangen en brengen een maximum
aan licht en comfort.
 
Is uw oude koepel niet meer volledig waterdicht? Laat hij niet voldoende licht door? Of hebt u het te koud in de winter en te warm in de zomer?

Dan is het tijd om uw oude plastieke koepel te vervangen door een VELUX platdakvenster!

Koepel, platdakvenster: wat is het verschil?

Het is de structuur die het grote verschil maakt tussen een kunststof koepel/opstand en een dakvenster. Daar waar een kunststof koepel enkel een kunststof afdekschelp bevat (doorgaans in acryl), bestaan dakvensters uit super isolerende dubbele beglazing, met daarbovenop een afdekschelp (in acryl, polycarbonaat of glas).

Deze combinatie biedt een betere geluids- en thermische isolatie, zonder dat de inval van het daglicht wordt gehinderd.
Waarom uw oude plastieke koepel vervangen?Thermisch comfort en verbeterde akoestiek

De superisolerende dubbele beglazing in combinatie met beschermglas heeft uitstekende thermische- (energiebesparende) en akoestische (minder geluid, ook bij regenweer)  waarden.Ventilatie

Met een simpele druk op de knop opent uw elektrisch platdakvenster voor een optimale verluchting. Laat de frisse lucht binnen en profiteer van het schoorsteeneffect.

Snelle uitvoering

Er is gemiddeld een halve dag*  nodig om uw oude koepel te vervangen door een platdakvenster met dezelfde afmetingen. Vaak is er zelfs geen enkele aanpassing nodig aan de structuur van het dak. Vraag ernaar bij uw installateur.

* Indicatieve schatting. Verschillende factoren (type dakbedekking, type gebouw, enz.) beïnvloeden de installatietijd.

Absoluut comfort

U kunt uw platdakvensters uitrusten met gordijnen om het daglicht te temperen. Een zonnescherm biedt soelaas tegen warmte in de zomer. Een regensensor – op de elektrische uitvoering – zorgt ervoor dat het venster automatisch sluit bij regenweer.


10 jaar garantie en een scherp design

De platdakvensters van VELUX zijn in lijn met de laatste architecturale trends en betekenen een esthetische meerwaarde voor uw woning, zowel voor binnenshuis als buitenshuis.

Een eenvoudiger project dan u denkt

Een oude koepel vervangen door een VELUX dakvenster is eenvoudig, snel en betaalbaar!

Het VELUX assortiment voor platte daken is veelzijdig

Platdakvenster, daktoegang, lichttunnel, ontrokingsysteem, modulaire lichtstraten,accessoires, ... Ontdek de verschillende mogelijkheden en voordelen!

Zoek een betrouwbare professional in uw buurt.


De installateurs die wij u hier voorstellen zijn gewend om met onze producten te werken. Zij zullen u advies geven, u gepersonaliseerde offertes bezorgen en de producten voor u aankopen en installeren.