Een uitbouw?
Ontdek het potentieel van VELUX 

Maak van uw uitbouw het pronkstuk van uw woning: een mooie ruimte boordevol licht en lucht, waar iedereen met plezier samenzit. Hoe VELUX u daarbij kan helpen?

Van isolatie tot esthetiek en onderhoudsgemak: er zijn heel wat redenen om voor VELUX dakvensters te kiezen. Ontdek er alles over in de uitbouwgids. 

8 redenen om voor VELUX te kiezen

1 - Lager energieverbruik

Een VELUX platdakvenster bestaat standaard uit twee glasplaten (dubbelglas). De glazen afwerking vormt een derde glaslaag.  Dat zorgt voor ongeëvenaarde isolatiewaarden. Zo houdt u de energiefactuur laag.

2 - Optimaal binnenklimaat

Dankzij de driedubbele beglazing houdt u de warmte binnen in de winter. En met VELUX zonneschermen  houdt u de ruimte koel in de zomer. Wilt u een stapje verder gaan? VELUX ACTIVE  monitort de vochtigheid, temperatuur, en het CO2-gehalte in uw kamer via sensoren.

3 - Minder lawaai

De dubbele beglazing en het ingenieuze ontwerp van het beschermglas garanderen uitstekende akoestische isolatie. Het contactgeluid van regen, hagel en elke andere bron wordt maximaal getemperd.

4 - Meer comfort

Al onze elektrische platdakvensters (VELUX INTEGRA® reeks) bedient u op afstand, via de app. Ze zijn uitgerust met elektrische ventilatie  en met een discrete regensensor. Om de lichtinval in uw uitbouw te regelen, zijn er de VELUX vouwgordijnen. Ook die opent of sluit u makkelijk met de app.

5 - Onderhoudsvriendelijk

Het krasvrije, geharde glas van de VELUX platdakvensters met gebogen glas is onderhoudsvriendelijk. Door de vorm van het glas stromen regenwater en bladeren automatisch naar beneden. Zo blijft het glas helder. En ook het pvc-profiel aan de binnenkant is eenvoudig te onderhouden.

6 - Mooi design

VELUX platdakvensters met glazen afwerking hebben een elegant design. Een speciale groef zorgt voor een mooie binnenafwerking. Zo past uw dakvenster perfect in uw gloednieuwe aanbouw.

7 - Meer veiligheid

VELUX platdakvensters hebben een dubbel gelaagde isolerende veiligheidsbeglazing of een antivandalismebeglazing. 

8 - Duurzaam

Glas is niet enkel mooi maar ook ontzettend duurzaam: het behoudt voor altijd zijn aantrekkelijke vorm en helderheid. Bovendien is een glazen oppervlak bestand tegen hagelschade. 

Download de gratis uitbouwgids

Waarom kiest u voor een uitbouw? Waarom is daglicht er zo belangrijk? Hoe haalt u voldoende natuurlijk licht naar binnen en wat is het potentieel van VELUX dakvensters? In onze gratis uitbouwgids vindt u antwoorden op deze – en veel meer – vragen, inclusief tips en advies voor uw uitbouwproject.