Haal het maximum uit uw dakvensters

Volledig aangeklede dakvensters

Wij weten dat u dol bent op uw VELUX-dakvensters, maar ze zijn slechts de eerste stap in de creatie van een volledig klimaatgestuurd huis dat een goed binnenklimaat en een goede circulatie van frisse lucht, licht en warmte verzekert. Dus wat is de volgende stap? Zorg ervoor dat uw dakvensters alle nodige accessoires krijgen om uw huis zo aangenaam mogelijk te maken, of het nu gaat om de keuze van het gordijn dat op uw noden afgestemd is, of om slimme functionaliteiten voor uw huis.

Hou het niet bij één gordijn

Binnengordijnen kunnen aan uw noden inzake verduistering en privacy voldoen en tegelijkertijd uw dakvensters een decoratieve toets meegeven, maar hebben beperkingen op het vlak van warmtewering.  

Met de aankoop van het volledige assortiment benodigde accessoires kunt u het maximum uit uw dakvensters en dus ook uit uw huis halen. Verduisterende binnengordijnen zorgen voor de best mogelijke nachtrust, terwijl hittewerende buitenbeschermingen het klimaat in uw huis comfortabel houden. Rolluiken kunnen zelfs helpen om uw huis doorheen de winter warmer te houden.

Wat hebt u nodig?
De meeste gordijnen zijn beschikbaar met een manuele of geautomatiseerde bediening VELUX INTEGRA®. VELUX INTEGRA® gemotoriseerde gordijnen, op elektriciteit of op zonne-energie, kunnen op afstand worden bediend, zodat u ze met een druk op de knop kunt openen en sluiten.

Binnengordijnen

Grote keuze van gordijnen die voor privacy en karakter zorgen.

Verduisterende rolgordijnen

Binnengordijnen die voor een optimale verduistering zorgen en zo een ideale nachtrust creëren, zowel overdag als 's nachts.

Buitenste zonneschermen en rolluiken

Zonneschermen en hittewerende rolluiken die voor een comfortabele temperatuur in huis zorgen, wat voor weer het ook is.

Muggengaas

Muggengaas hebben een eigentijds design en een doorzichtig glasvezelnet dat ervoor zorgt dat licht en frisse lucht binnenkomen en insecten buiten blijven. 

Thuiswerken in Frankrijk: gemoedsrust, licht en lucht

"Ik gebruik de gordijnen op bepaalde momenten van de dag en ze werken echt goed. We zijn erg blij dat we hebben besloten om een licht kantoor te creëren. De realisatie van het project met het VELUX 3in1 dakvenster had niet beter kunnen verlopen."

Verbeterde binnenklimaatregeling 

Kies voor geautomatiseerde VELUX INTEGRA® accessoires die, in combinatie met de slimme producten, u comfort binnen handbereik bieden. Eenvoudig daglicht, temperatuur en luchtkwaliteit regelen met het VELUX ACTIVE systeem met binnenklimaatsensoren, startschakelaar en gateway. Dit geautomatiseerde en slimme systeem werkt op basis van uw persoonlijke voorkeuren.  

VELUX ACTIVE meet voortdurend het binnenklimaat (temperatuur, vochtigheid en CO2-gehalte) en opent en sluit proactief uw dakvensters en buitenbeschermingen om een aangename atmosfeer te creëren. 

Slimme bediening voor binnen 

VELUX App Control wordt met een app op uw telefoon bediend. Stel uw binnentemperatuur (vochtigheids- en CO2-sensor niet inbegrepen) in en monitor uw huis, zelfs wanneer u niet thuis bent.  

Gebruik VELUX App Control om uw buitenste zonnescherm op een warme dag neer te laten wanneer u zelf niet thuis bent of open de verduisterende rolgordijnen wanneer u nog in bed ligt. Bent u na uw werkdag op weg naar huis en wilt u zeker weten dat het huis koel is wanneer u aankomt? Geen enkel probleem! 

Download gratis onze brochure ‘Gordijnen & Rolluiken’

Ontdek de authentieke VELUX gordijnen voor een perfecte pasvorm, mooi design en langdurige prestaties.

Download gratis onze algemene brochure

Tips, inspiratie en concrete productinformatie.