Een zonnige start van de dag

Wat is er fijner in de ochtend dan een verfrissende douche of een lekker bad in een comfortabele badkamer? Een badkamer die u een zonnig gevoel geeft doordat u er kunt baden in daglicht. Twee VELUX dakvensters zorgen in deze badkamer voor de toevoer van daglicht en frisse lucht en de afvoer van vochtige lucht. Omdat het bovenste raam buiten handbereik is gemonteerd, is er hier gekozen voor een VELUX INTEGRA® dakvenster op elektriciteit met een vochtbestendige afwerklaag. Met de afstandsbediening kunt u het dakraam instellen om te ventileren, zelfs als u zelf niet thuis bent. Met de regensensor weet u zeker dat het dakvenster gesloten word zodra de eerste druppels vallen. Met de jaloezieën zorgt u voor privacy en regelt u de hoeveelheid en invalshoek van het daglicht. De badkamer voelt aan als een waar badpaleis.

Deze badkamer bevat: 

Ideeën voor de badkamer - 1

Overal in huis natuurlijk licht, zelfs in de badkamer

Dit is een inpandige badkamer waarbij de mogelijkheid ontbreekt om een dakvenster of platdakvenster te monteren. Toch is er overdag in de badkamer daglicht beschikbaar. Het geheim? De VELUX lichttunnel. Dit is het product om natuurlijk licht in inpandige ruimten zoals badkamers te brengen. Het daglicht via de lichttunnel is op zonnige dagen vergelijkbaar met de lichtopbrengst van een 60 Watt gloeilamp. Het design is smaakvol en het product is eenvoudig te monteren.

Deze badkamer bevat: 

Ideeën voor de badkamer - 2

Baden in zonlicht

Vanuit het bad uitzicht op de hemel boven u: is dit niet een droom van een badkamer? Een VELUX platdakvenster zorgt voor een prachtig uitzicht op de hemel boven het bad. Daarnaast zorgt het platdakvenster er ook voor dat de vochtige lucht van het douchen of badderen snel afgevoerd word. Hierdoor voelt de badkamer comfortabel aan.

Deze badkamer bevat: 

Ideeën voor de badkamer - 3

Een moment van stilte

Even een moment voor uzelf om u volledig te kunnen ontspannen. Een rustpunt op de dag waarbij u zich volledig kunt terug trekken. Een comfortabele badkamer is de ideale plek om de rust op te zoeken die u nodig heeft om alle belevenissen van de dag te verwerken. Goed daglicht en frisse lucht dragen bij aan het comfort van een badkamer. De dakvensters in deze badkamer zorgen daarvoor. Ze zijn op afstand te bedienen, werken op zonne-energie en hebben een vochtbestendige afwerklaag. Het onderhoud aan deze dakramen is dus beperkt. De jaloezieën zorgen voor privacy en reguleren het binnenvallende daglicht.

Deze badkamer bevat: 
Ideeën voor de badkamer - 4

Een zonnige badkamer

Het witte vochtbestendige dakvenster in deze badkamer zijn bewust gekozen. De witte kleur van het dakvenster reflecteert het daglicht, de afwerklaag is vochtbestendig. Onderhoud blijft zo tot het minimum beperkt. Het dakvenster laten veel daglicht toe en zorgen voor een snelle afvoer van vochtige lucht.

Deze badkamer bevat: 
Ideeën voor de badkamer - 5