Natuurlijk licht waar u het nooit verwacht had

De VELUX lichttunnel zorgt ervoor dat u daglicht brengt waar u het nooit voor mogelijk had gehouden, zoals een inpandige gang. De gang voelt licht, open en welkom aan en dat is belangrijk. Een gang is immers de slagader van uw woning, waar u en uw gasten uw huis binnenkomen. Met de lichttunnel komt er een zacht, diffuus licht de gang binnen.

Deze gang bevat:

Woontips voor de gang - 1

Een trap naar het licht

Het daglicht drapeert zichzelf de trap af, u word onmiddellijk uitgenodigd binnen te komen. In deze gang is het dakvenster strategisch boven het trapgat gepositioneerd. Via het dakvenster word overdag de gehele ruimte verlicht. De gang is zo een goed verlichte, open en functionele ruimte waar iedereen zich direct thuis voelt.

Deze gang bevat:

Woontips voor de gang - 2

Natuurlijk licht op iedere plek in huis

Een inpandige gang is vaak donker en onbehagelijk. Met VELUX maakt u van uw gang een open en lichte ruimte. Functioneel en comfortabel. Voor inpandige ruimten zoals de gang biedt VELUX de lichttunnel. Via de lichttunnel reflecteert u daglicht in het interieur. Zo komt er daglicht op plaatsen in huis waar u dat voorheen nooit voor mogelijk had gehouden.

Deze gang bevat:
Woontips voor de gang - 3

Heet uw gasten welkom

Daglicht voegt een nieuwe dimensie toe aan iedere ruimte, dus ook aan uw gang. Met VELUX platdakvensters brengt u daglicht in uw gang onder het platte dak. Uw gasten worden welkom geheten in het zonlicht. Uw huis voelt vanaf de voordeur gelijk prettig en uitnodigend aan.

Deze gang bevat:
Woontips voor de gang - 4