Maximaliseer de speelruimte voor uw kind

Een hoogslaper is een perfecte manier om extra speelruimte voor uw kind te maken. U houdt zo het vloeroppervlak beschikbaar om te spelen of te leren. Met de drie dakvensters word gezorgd voor voldoende daglicht in de kamer. In deze kamer is er expres voor gekozen om één dakvenster hoger in het dak te monteren. Zo reikt het daglicht tot diep in de slaapkamer van uw kind. Dit dakvenster uit de VELUX INTEGRA® familie kan geopend en gesloten worden met de innovatieve VELUX afstandsbediening.


Deze kinderkamer bevat:

Woontips voor de kinderkamer - 1

Meer daglicht dan ooit

Omdat VELUX dakvensters in een hellend oppervlak gemonteerd worden, laten ze meer daglicht toe dan bijvoorbeeld een traditionele dakkapel. In een kinderkamer is daglicht enorm belangrijk. Daglicht maakt stoffen aan waardoor uw kind groeit, zich prettig voelt en tijdens het leren zich kan concentreren op het werk. Daarnaast kunnen ze naar buiten kijken, wat goed is voor het stimuleren van de fantasie.


Deze kinderkamer bevat:

Woontips voor de kinderkamer - 2

Een eenvoudige oplossing


In deze kinderkamer zorgt één enkel VELUX dakvenster al voor voldoende daglicht. De handige en comfortabele bedieningsgreep aan de bovenzijde van het dakvenster zorgt ervoor dat u moeiteloos het dakvenster kan openen en sluiten, zelfs als er meubels onder staan. Het dakvenster is voorzien van een vochtbestendige, wit afgelakte polyurethane afwerklaag. Hierdoor vergt het dakvenster weining onderhoud. Wat kunt u zich nog meer wensen voor uw kind?


Deze kinderkamer bevat:
Woontips voor de kinderkamer - 3

Spelen in daglicht

Een kinderkamer is echt een multifunctionele ruimte. Hij moet 's nachts rustig en donker zijn om goed te kunnen slapen. Maar overdag moet de lichtinval te regelen zijn om de temperatuur aangenaam te houden en een goede omgeving te hebben om te spelen of huiswerk te maken. De combinatie tussen VELUX dakramen en raamdecoratie zorgt ervoor dat u precies de juiste hoeveelheid daglicht en frisse lucht in de kinderkamer kunt brengen. Deze kinderkamer is de ideale plek om te kunnen spelen en leren.


Deze kinderkamer bevat:

Woontips voor de kinderkamer - 4