Woontips voor de werkkamer - 2

Overal daglicht

Heeft u een inpandige werkkamer waar geen dakvenster of platdakvenster gemonteerd kan worden? Denk dan aan een VELUX lichttunnel om toch natuurlijk licht in de kamer te krijgen. Zelfs op een bewolkte dag komt er nog daglicht via deze lichttunnel binnen. Ze geven ongeveer evenveel daglicht als een conventionele 60 Watt gloeilamp.

Deze werkkamer bevat: 

Woontips voor de werkkamer - 1

Breng het buiten naar binnen

In deze werkkamer zorgt het dakvenster voor toetreding van alle elementen die nodig zijn om rustig en geconcentreerd te werken en inspiratie op te doen voor de projecten van morgen. Thuiswerken wordt zo een genot.

Deze werkkamer bevat:

Woontips voor de werkkamer - 3

Verdubbel het daglicht

Behoefte aan meer daglicht in uw werkkamer. Wilt u tijdens het werk kunnen staren over de omgeving? Kies dan voor dakvensters van VELUX en verdubbel de daglichttoetreding. In deze werkkamer zijn twee wit afgelakte, vochtbestendige dakvensters gemonteerd.

Deze werkkamer bevat:
Woontips voor de werkkamer - 4

Altijd al een balkon in uw werkkamer gewild?

Wie droomt er niet van: een eigen balkon in de werkkamer. Het kan met het VELUX CABRIO® balkonvenster. Tijdens het werk kunt u even ontspannen door een kop koffie te drinken op uw eigen inpandige balkon. Bovendien zorgen de in deze werkkamer gemonteerde dakvensters voor meer dan voldoende daglicht om alle papieren op het bureau door te kunnen lezen.

Deze werkkamer bevat:
Woontips voor de werkkamer - 6