Verlicht uw dag

Heeft u ooit wel eens het comfort van Home Automation ervaren? Met drie VELUX INTEGRA® dakvensters stroomt het daglicht volledig automatisch 's morgens de woonkamer binnen. U stelt gewoon het "goedemorgen" programma in via de unieke VELUX afstandsbediening en de gordijnen openen 's ochtends automatisch. De dakramen ventileren kort voor de juiste toevoer van frisse lucht. Ontdek zelf het comfort van de VELUX INTEGRA® familie. U heeft het in uw vingertoppen.

Deze woonkamer bevat:

Woontips voor de woonkamer - 1

Comfort en bedieningsgemak

Een VELUX combinatie zorgt in deze kamer voor veel daglicht, ventilatie en een mooi uitzicht. Deze dakvensters  zijn dakvensters uit de VELUX INTEGRA® familie. Ze worden op afstand bediend met de unieke VELUX afstandsbediening. En dankzij de unieke VELUX regensensor sluiten de dakramen automatisch bij de eerste regendruppels. Daglicht komt in deze woonkamer in zo goed als elke hoek, wat ervoor zorgt dat iedereen zich welkom voelt.

Deze woonkamer bevat:

Ideas for the living room

Een fantastische combinatie van VELUX dakvensters

Een groep van zes VELUX dakvensters vult deze woonkamer met daglicht. En dat niet alleen: ze bieden ook een fantastisch uitzicht op de tuin en de hemel. Dankzij de dakvensters is er een duidelijke verbinding tussen buiten en binnen. En met VELUX gordijnen kan er in een handomdraai voor privacy gezorgd worden.

Deze woonkamer bevat:

VELUX woontips voor de woonkamer