Bye bye donkere gang, hallo heldere hal!

De gang is de ruggengraat van uw huis. Het is een ruimte die u elke dag gebruikt, maar die vaak vergeten wordt wanneer het over licht en luchtkwaliteit gaat. Gelukkig is er een handige remedie tegen donkere en stoffige gangen: een venster! 

Gangen zijn vaak onnodig donker. We behandelen ze als onbelangrijke passages van A naar B, in plaats van hen te bekijken als de heldere corridors die ze zouden kunnen zijn! Installeer een dakvenster of een VELUX lichttunnel om vervelende schaduwen weg te werken en elke hoek van uw huis aangenaam en toegankelijk te maken.

Het probleem: hoe zorgt u voor direct zonlicht in ruimtes waar geen plaats is voor een dakraam? Tijd om een kijkje te nemen naar onze VELUX Lichttunnel, een oplossing die zelfs de kleinste ruimtes kan verlichten.

Een gezonde dosis zonlicht maakt ruimtes niet enkel gezelliger, maar beïnvloedt ook ons gemoed. VELUX Lichttunnels zorgen voor natuurlijk licht in gangen en andere kleine ruimtes dankzij hun reflectieve tunnels. Deze leiden het lichten helemaal van uw dak tot in uw gang. Ervaar zelf de invloed van daglicht en geniet van een extra dosis vitamine D dankzij de installatie van een lichttunnel in uw huis. 

Voor en na

Transformeer uw hal


Veelgestelde vragen

We houden van opties! Wat belangrijk om weten is dat zowel de VELUX Lichttunnels als de dakvensters uw huis voorzien van helder, natuurlijk licht. Maar er zijn natuurlijk verschillen. Een traditioneel dakvenster is interessant wanneer u zicht wil op de buitenwereld, gezien het een glasvlak is dat voor een mooi uitzicht zorgt. Lichttunnels zijn dan weer een goede keuze wanneer u meer daglicht wil in kleinere ruimtes met een  beperkt dakoppervlak. 

Weten waar u de lichttunnel plaatst is erg belangrijk, en hangt af van verschillende elementen. Daarom is het slim om raad te vragen aan uw installateur. Zij zullen uw woning analyseren en u het beste plaatsingsadvies geven voor uw lichttunnel.

Dit product verschilt wat van onze traditionele vensters. Zowel qua look als qua functionaliteit. Een lichttunnel is ontworpen als een cilindervormige tunnel die van aan uw dak tot in het plafond van uw ruimte reikt. Daglicht wordt in de reflecterende tunnel opgevangen en als diffuus licht in uw ruimte verspreid.

Ontdek hoe natuurlijk licht uw favoriete ruimte kan opwaarderen