Breng meer daglicht binnen 

Of u nu dolt met de kinderen, een lekkere maaltijd bereidt voor uw gezin of vrienden uitnodigt om te tafelen, u brengt heel wat tijd door in de keuken en woonkamer. Maak uw tijd in deze ruimtes nog aangenamer door ze zo uitnodigend mogelijk te maken.

De woonkamer en keuken zijn het hart van uw woning. Dit zijn de plekken waar u de fijnste momenten met vrienden en familie zal doorbrengen. Helaas worden deze ruimtes snel druk en rommelig door hun aankleding, waardoor ze kleiner kunnen lijken. Dakvensters kunnen een extra dimensie toevoegen aan deze ruimtes. Ze verhelderen de kamer met stralend daglicht en frisse lucht. Het resultaat? Uw favoriete kamers ogen instant ruimer en gezelliger.

Van kruimels tot kattenhaar, ons binnenklimaat wordt beïnvloedt door onze gewoontes en het ontwerp van ons huis. Wist u dat de binnenlucht zelfs tot vijf keer vervuilder kan zijn dan de buitenlucht?

Van wandelingetjes in het park tot grootse outdoor avonturen, we zijn fan van de natuur. Toch brengen we 90% van onze tijd binnenshuis door. Dakvensters kunnen er in dat geval voor zorgen dat de buitenwereld een stukje naar binnen komt. Ze zijn een bron van daglicht en frisse lucht in uw keuken en woonkamer.

Daarnaast zorgen dakvensters ook voor een betere verluchting van uw leefruimtes. Voorkom kookluchtjes, vocht en stof door geregeld te ventileren. Een goede ventilatie vermindert het risico op ademhalingsstoornissen zoals astma, een aandoening waar wereldwijd miljoenen mensen aan lijden.

Voor en na

Een keuken/woonkamer waar u een leven lang plezier hebt


Veelgestelde vragen

In tegenstelling tot het harde, gele licht dat uw lampen produceren, zorgt daglicht voor heldere, witte stralen. Deze brengen de kleuren in uw interieur tot leven en hebben heel wat voordelen op vlak van gezondheid en energiebesparing.

Een dakvenster kan ervoor zorgen dat uw ventilatiesysteem minder moet werken. Een dakvenster openen laat de warme lucht die onder het dak verzamelt buiten. Hierdoor moet uw ventilatiesysteem minder lucht verversen.

We hebben een ruim aanbod van zonneweringen die perfect op onze dakvensters passen. Op die manier kan u perfect de hoeveelheid invallend daglicht controleren. Onze zonneweringen en stores zijn er in heel wat verschillende stijlen, kleuren en designs. Zo past er altijd eentje bij uw interieur.

Ontdek hoe natuurlijk licht uw favoriete ruimte kan opwaarderen.