Globe icon

Meer daglicht

Dakvenster zorgen ervoor dat uw huis schittert met kleur en leven. Ziet u het verschil?

Voeg daglicht toe

Voeg daglicht toe

4 goede redenen om uw dakvensters te updaten

Beter binnenklimaat

Wonen in een warm of koud klimaat? Wonen in de buurt van een drukke weg of in het zicht van nieuwsgierige buren? Ongeacht uw klimaat- of comfortuitdaging, VELUX heeft een dakvensteroplossing die voldoet aan uw behoeften. Met onze gespecialiseerde beglazingen kunt u uw dakraam aanpassen om het beste uit uw binnenklimaat te halen. Geniet van verbeterde ventilatie en kies uit een breed scala aan zonweringopties om een finishing touch te geven aan de vervanging van uw dakraam.

Eenvoudig te vervangen

Bezorgd over het gedoe om uw VELUX dakvenster te vervangen? Het is veel gemakkelijker dan u denkt. Afhankelijk van de taak kan een oud dakvenster in slechts 4 uur worden vervangen door een nieuw dakvenster!

Energiezuinigheid

Alle VELUX dakvensters zijn gebouwd om lang mee te gaan, maar we brengen voortdurend verbeteringen aan onze producten aan. Nieuwe VELUX dakvensters zijn gebouwd met de modernste isolatietechnologieën die echt een verschil maken. Door ramen te vervangen kan u ervoor zorgen dat de warmte binnen en de kou buiten blijft.

Meer comfort

Worstelt u ook met een raam waar u moeilijk bij kan? Overweeg om het te vervangen door een VELUX INTEGRA® dakraam. Met behulp van elektriciteit of zelfs zonne-energie bezorgen VELUX INTEGRA dakramen u een optimaal comfort en controle, binnen handbereik. En terwijl u toch bezig bent, waarom zou u niet overwegen om een nieuwe afwerking voor u raam uit te testen? Kies voor onze witte afwerkingen om meer licht in de kamer weer te geven of voor polyurethaan voor een betere vochtbescherming.

4 goede redenen om uw dakvensters te updaten

Een dakvenster vervangen is eenvoudig!

Nieuwe VELUX vensters worden geleverd met de modernste technologieën, maar de afmetingen zijn hetzelfde gebleven. Dit betekent dat u uw oude dakvensters snel en probleemloos door nieuwe kan vervangen. Gebruik onze vervangingsconfigurator om uw nieuwe dakvenster in slechts enkele kliks te configureren.

Download de gratis gids

cover

Download de gratis gids

Uw dakvenster vervangen is eenvoudiger dan u denkt. Wanneer u uw oude dakramen vervangt door nieuwe, energiezuinigere VELUX vensters, komt uw huis extra uit de verf. Ontdek waarom, wanneer het tijd is om te vervangen en leer in deze handleiding hoe eenvoudig het echt is om dakramen te vervangen. 

Vraag een gratis offerte

Bent u op zoek naar een installateur om uw VELUX producten te installeren? Ontdek de vakman bij u in de buurt of vraag een gratis offerte.

Op VELUX dakvensters
Op VELUX binnengordijnen, manuele buitenste zonneschermen, motoren & VELUX ACTIVE with NETATMO