Maximaliseer de speelruimte voor uw kind

Een hoogslaper is een perfecte manier om extra speelruimte voor uw kind te maken. U houdt zo het vloeroppervlak beschikbaar om te spelen of te leren. Met de drie dakramen word gezorgd voor voldoende daglicht in de kamer. In deze kamer is er expres voor gekozen om één dakraam hoger in het dak te monteren. Zo reikt het daglicht tot diep in de slaapkamer van uw kind. Dit dakraam uit de VELUX INTEGRA® familie kan geopend en gesloten worden met de innovatieve VELUX afstandsbediening.

Meer daglicht dan ooit

Omdat VELUX dakramen in een hellend oppervlak gemonteerd worden, laten ze meer daglicht toe dan bijvoorbeeld een traditionele dakkapel. In een kinderkamer is daglicht enorm belangrijk. Daglicht maakt stoffen aan waardoor uw kind groeit, zich prettig voelt en tijdens het leren zich kan concentreren op het werk. Daarnaast kunnen ze naar buiten kijken, wat goed is voor het stimuleren van de fantasie.

Een eenvoudige oplossing


In deze kinderkamer zorgt één enkel VELUX dakraam al voor voldoende daglicht. De handige en comfortabele bedieningsgreep aan de bovenzijde van het dakraam zorgt ervoor dat u moeiteloos het dakraam kan openen en sluiten, zelfs als er meubels onder staan. Het dakraam is voorzien van een vochtbestendige, wit afgelakte polyurethane afwerklaag. Hierdoor vergt het dakraam weining onderhoud. Wat kunt u zich nog meer wensen voor uw kind?

Spelen in daglicht

Een kinderkamer is echt een multifunctionele ruimte. Hij moet 's nachts rustig en donker zijn om goed te kunnen slapen. Maar overdag moet de lichtinval te regelen zijn om de temperatuur aangenaam te houden en een goede omgeving te hebben om te spelen of huiswerk te maken. De combinatie tussen VELUX dakramen en raamdecoratie zorgt ervoor dat u precies de juiste hoeveelheid daglicht en frisse lucht in de kinderkamer kunt brengen. Deze kinderkamer is de ideale plek om te kunnen spelen en leren.