Extra daglicht en uitzicht

In deze werkkamer is de VELUX uitzettuimelvenster met een combinatie-element de eye-catcher van de ruimte. Dit daglichtsysteem zorgt voor daglicht, een mooi uitzicht en veel frisse lucht. In deze kamer kun je je ten volle concentreren of juist je gedachten af laten dwalen voor het verzinnen van nieuwe ideeën. 

Overal daglicht

Heeft u een inpandige werkkamer waar geen dakraam of platdakvenster gemonteerd kan worden? Denk dan aan een VELUX daglichtspot om toch natuurlijk licht in de kamer te krijgen. Zelfs op een bewolkte dag komt er nog daglicht via deze lichttunnel binnen. Ze geven ongeveer evenveel daglicht als een conventionele 60 Watt gloeilamp.

Breng het buiten naar binnen

In deze werkkamer zorgt het dakvenster voor toetreding van alle elementen die nodig zijn om rustig en geconcentreerd te werken en inspiratie op te doen voor de projecten van morgen. Thuiswerken wordt zo een genot.

Verdubbel het daglicht

Behoefte aan meer daglicht in uw werkkamer. Wilt u tijdens het werk kunnen staren over de omgeving? Kies dan voor een daglichtsysteem van VELUX en verdubbel de daglichttoetreding. In deze werkkamer zijn twee wit afgelakte, vochtbestendige dakramen gemonteerd.

Altijd al een balkon in uw werkkamer gewild?

Wie droomt er niet van: een eigen balkon in de werkkamer. Het kan met het VELUX CABRIO® balkonvenster. Tijdens het werk kunt u even ontspannen door een kop koffie te drinken op uw eigen inpandige balkon. Bovendien zorgen de in deze werkkamer gemonteerde dakramen voor meer dan voldoende daglicht om alle papieren op het bureau door te kunnen lezen.