Bescherm uw dakvensters en uw woning met rolluiken

Woman and kid in the bedroom with 3in1 roof windows
De winter is in het land en daar horen lage temperaturen, sneeuw en ijzel bij. Hoe kunt u uw woning tijdens de winter optimaal beschermen en de warmte binnenshuis houden? Naast een brede waaier aan technieken om uw woning te isoleren zijn VELUX rolluiken onmisbaar voor uw dakvensters. Voor elk dakvenster is er een perfect passend rolluik, dat enerzijds de warmte binnenhoudt, en anderzijds uw dakvenster beschermt tegen regen, hagel, sneeuw en wind. Op onze website vindt u in een handomdraai terug welk rolluik u nodig heeft voor welk type dakvenster. De installatie is eenvoudig. U plaatst het rolluik van binnenuit of van buitenaf op uw dak. Vraag voor de zekerheid uw installateur om meer persoonlijk advies.

Rolluiken zijn energie-efficiënt

Rolluiken zijn de kampioen in het beperken van energieverlies. Ze zorgen als het ware voor een beschermkap op uw dakvenster, waardoor de warmte binnen goed behouden blijft.

De perfecte verduistering met rolluiken

Rolluiken voor dakvensters zorgen voor een perfecte verduistering van uw ruimtes. Dit is ideaal wanneer u uw slaapkamer onder het dak wilt inrichten. Overdag geniet u op uw slaapkamer van een heerlijke overdaad aan natuurlijk daglicht, terwijl u ’s avonds de ruimte volledig verduistert. Ideaal dus om elke nacht heerlijk te slapen. Ook overdag gebruikt u rolluiken, bijvoorbeeld wanneer er te veel zon naar binnen schijnt.  

Belangrijke punten
  • Rolluiken zijn de kampioen in het beperken van energieverlies.
  • Rolluiken zijn gemaakt van slijtvast aluminium om topprestaties te garanderen, wat de natuur ook voor weerselementen in petto heeft.
  • Niet voor niets zijn VELUX rolluiken bekroond met de Red Dot design award en de IF product design award voor hun vele innovatieve designkenmerken. 

Rolluiken zorgen voor de ultieme geluidsreductie

Rolluiken zijn extra handig wanneer het buiten veel regent of hagelt. U sluit de rolluiken eenvoudig af en heeft minder last van getik op de dakvensters. Woont u langs een drukke straat, dan zijn rolluiken ideaal om het geluid van het autoverkeer of van de stad te verminderen. Zo maakt u het binnenshuis heerlijk knus; laat het buiten maar druk zijn. Mooi meegenomen is dat rolluiken uw woning beschermen tegen inbraken.

VELUX rolluiken zijn duurzaam 

Onze rolluiken zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van slijtvast aluminium om topprestaties te garanderen, wat de natuur ook voor weerselementen in petto heeft. Wij testen ze rigoureus in de meest extreme omstandigheden, kwestie van de volledige weersbestendigheid en jarenlange probleemloze werking te garanderen. 

"Voor elk dakvenster is er een perfect passend rolluik, dat enerzijds de warmte binnenhoudt, en anderzijds uw dakvenster beschermt tegen regen, hagel, sneeuw en wind."

Rolluiken met een verfijnd ontwerp

Onze rolluiken hebben een slanke bovenkap en een verfijnd ontwerp. Ze maken geïntegreerd deel uit van uw dak, voor welke soort dakbedekking u ook gekozen heeft. Niet voor niets zijn onze rolluiken bekroond met de Red Dot design award en de IF product design award voor hun vele innovatieve designkenmerken.

De perfecte aanvulling voor elk dakvenster

Ons rolluik is dus de perfecte aanvulling voor elk dakvenster. Het is ideaal om een rolluik te laten plaatsen op het moment dat u een nieuw dakvenster installeert. Daarnaast is het ook een koud kunstje om een rolluik te laten plaatsen op een bestaand dakvenster.

Rolluiken op zonne-energie

Bekijk zeker de mogelijkheden van rolluiken die uitgerust zijn met een accu die werkt op zonne-energie. De fotovoltaïsche cellen slaan de zonne-energie op, die u kunt gebruiken om het rolluik te openen en te sluiten. Als u dit wenst, kunt u de rolluiken ook zo programmeren dat ze ’s avonds op een bepaald uur dichtgaan. Ook als de zon te fel schijnt of als het begint te regenen, kunt u ze zo instellen dat ze zich automatisch sluiten.

Laat u inspireren door onze dakvensters

Wenst u meer informatie over de vele mogelijkheden van onze rolluiken, bekijk dan het aanbod op de website of in de (online) brochures. Installateurs helpen u ook graag verder met het maken van de beste keuze voor uw dakvensters.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde testimonials

Language is changing...