Gang en traphal

Houd gangen en traphallen niet langer gehuld in de schaduw. Daglicht laat gangmuren stralen en laat zelfs krappe traphallen en doorgangen groter en helderder lijken. Door een dakvenster boven een trap te plaatsen, creëert u gemakkelijk een stapeleffect en vult u uw huis met frisse lucht.

Catalogi en brochures

Daglicht in de kleinste ruimtes

Binnenruimtes zoals inkomhallen of gangen kunnen donker en weinig uitnodigend aanvoelen, omdat ze beperkte toegang hebben tot daglicht. Met dakvensters kunt u voldoende daglicht toevoegen om van een klein hoekje van uw huis iets bijzonders te maken.

Scroll naar beneden en lees hoe u het maximum uit de kleinste ruimtes in uw huis kunt halen
Elke ruimte verdient het om te worden gevuld met helder daglicht! Er zijn ruimtes in elk huis die net iets moeilijker te verlichten zijn dan andere, vooral met daglicht. Dit is eenvoudig te verhelpen door vensters op te nemen in uw plannen voor uw keuken, woonkamer of slaapkamers. Maar andere ruimtes, zoals de traphal, wasruimte of gang, zijn te klein en afgesloten om daglicht binnen te laten. Of toch niet?

Uw gang transformeren

VoorNa

Ontdek onze producten

Individueel dakvenster
Het individuele dakvenster is perfect om daglicht en frisse lucht in traphallen te brengen.
VELUX App Control
Met VELUX App Control is comfort altijd binnen handbereik. Tik gewoon op uw smartphone om een beetje frisse lucht binnen te laten of sluit de binnengordijnen om schaduw te krijgen.
Lichttemperend plisségordijnen
Het lichttemperend plisségordijn is een decoratieve oplossing die privacy biedt en tegelijk zacht daglicht in uw ruimte verpsreidt. Ontworpen voor een perfecte pasvorm en gemakkelijke installatie.
Buitenste zonneschermen
Buitenste zonneschermen verminderen oververhitting en zorgen voor een koele, comfortabele temperatuur in uw kamer zonder het zicht naar buiten te beïnvloeden en daglicht binnen te laten.
_ASE6064.jpgBeatrice and Filippo reroofing project, Kitchen, Como, Italy

Een kleine ruimte renoveren?

Jouw gratis en vrijblijvende project
Onze ontwerpadviseurs staan tot je beschikking. Een ongeëvenaarde gratis adviesdienst: gepersonaliseerde renderings, ontwerpsuggesties, VELUX oplossingen op maat. Tot slot een duidelijk overzicht van de kosten en producten op maat van uw behoeften.
Hoe het werkt
Woningrenovaties
Huiseigenaar
Achter de stofwolken schijnt de zonDE TESTIMONIAL LEZEN
“Ik had nooit gedacht dat we hier zo’n aangename, lichte, inspirerende ruimte van konden maken.”

Welk project staat er op uw planning?

Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Renoveren?
Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begint u daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kunt u samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor u in petto.
Sunny home office area
Uw home office upgraden?
Binnengordijnen, buitenbeschermingen, VELUX ACTIVE & meer. Terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze huizen binnenkomen. Met dakvensters kunt u de hoeveelheid natuurlijk daglicht en frisse lucht die uw woning binnenkomt beter regelen. Toch kunt u ook binnengordijnen en VELUX ACTIVE gebruiken om volledig te bepalen waar en wanneer daglicht nodig is.
Long, but bright corridor with a roof window
Een dakvenster in uw gang vervangen?
Uw VELUX dakvensters vervangen is makkelijker dan u denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakvensters. Laat ons u op weg helpen om uw doel te bereiken en uw verouderde of beschadigde oude dakvenster te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.
Home office space with two roof windows
Een zolder verbouwen?
Hoe meer ruimte u in huis heeft, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op uw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van uw huis. Voeg daar dakvensters aan toe en u heeft een winnende formule!
A new built house facade
Nieuwbouw?
Stelt u zich uw perfecte woning eens voor; een huis dat precies is gebouwd zoals u wilt, van de natuurlijke lichtinval tot de deuren, muren, kranen, vloeren en ramen. Bij een nieuwbouwproject heeft u de volledige controle over elk aspect van uw woning. U kunt frisse lucht en natuurlijk daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in uw moderne ruimte waar uw gezin zich goed voelt.
Kitchen with VELUX roof windows
Uitbreiden?
U heeft meer ruimte nodig, maar u wilt niet verhuizen. Welkom bij de woninguitbreiding, het antwoord op alle ellende van een krappe woning. Maar de ene woninguitbreiding is de andere niet. Wist u dat er 5 verschillende hoofdstijlen zijn voor een uitbreiding om uit te kiezen? Heeft u hulp nodig bij het proces of heeft u iemand nodig die u op weg kan helpen met de tekeningen van uw droomuitbreiding? Laat het ons weten, we helpen u graag verder.
A street view from the top
Uw dakbedekking vernieuwen?
Ervoor zorgen dat uw dak in goede staat is, is essentieel voor de algemene gezondheid van uw woning. Het moet niet alleen voldoen aan uw functionele behoeften, het moet er ook goed uitzien! Wat zijn de tekenen dat uw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kunt u meer voordeel halen uit een dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in uw woning te brengen?
Language is changing...