Woonkamer

De woonkamer is een gezinsvriendelijke multifunctionele ruimte, een middelpunt voor filmmarathons, spelletjesavonden en zinvolle gesprekken. Breng de woonkamer tot leven met daglicht en frisse lucht van boven om een comfortabele ruimte te creëren om te ontspannen. Dakvensters laten helder, expressief daglicht toe om uw woonkamer te verlichten, waardoor de ruimte bruist van kleur en leven.

Catalogi en brochures

De ruimte waarin we leven

Daglicht verandert voortdurend. Het natuurlijke daglicht dat uw ruimte binnenkomt, verandert de hele dag van positie. Door het daglicht via het dak binnen te laten, kunt u elke minuut daglicht optimaal benutten!

Scroll naar beneden en ontdek hoe u het maximum uit uw woonkamer kunt halen
We brengen het grootste deel van ons leven binnenshuis door, en veel van die tijd zitten we in de centrale ruimte van ons huis: de woonkamer. Met VELUX dakvensters blijft u verbonden met de buitenlucht en brengt u daglicht en lucht in uw woonkamer.

Uw woonkamer transformeren

VoorNa

Ontdek onze producten

3in1 dakvenster
Breng meer daglicht in uw woonkamer met het VELUX 3in1 dakvenster. Het unieke ontwerp van het 3in1 dakvenster laat daglicht in uw huis binnenstromen en opent panoramische uitzichten.
Balkonvenster
Geniet van een panoramisch uitzicht, meer ventilatie en het voordeel van meer daglicht door uw dakvenster om te vormen tot een balkon of een opening naar uw terras te creëren.
Duo verduisterend rolgordijn
Het Duo verduisterend/lichttemperend gordijn is perfect voor woonkamers. Het lichttemperend plisségordijn verzacht het daglicht en beschermt uw privacy. 's Avonds geeft het verduistereningsgedeelte de ruimte een warme uitstraling.
Buitenste zonneschermen
Buitenste zonneschermen verminderen oververhitting en zorgen voor een koele, comfortabele temperatuur in uw kamer zonder het zicht naar buiten te beïnvloeden en daglicht binnen te laten.
_ASE6064.jpgBeatrice and Filippo reroofing project, Kitchen, Como, Italy

Een woonkamer renoveren?

Jouw gratis en vrijblijvende project
Onze ontwerpadviseurs staan tot je beschikking. Een ongeëvenaarde gratis adviesdienst: gepersonaliseerde renderings, ontwerpsuggesties, VELUX oplossingen op maat. Tot slot een duidelijk overzicht van de kosten en producten op maat van uw behoeften.
Hoe het werkt
Woonkamer
Huiseigenaar
Een echte loft in hartje Brussel inspireert de creatieve geestDE TESTIMONIAL LEZEN
Ik ben als een plant die zich altijd naar het licht keert. Gelukkig heb ik vier grote VELUX dakvensters. Zo kan ik mee opschuiven met de zon van plek naar plek.”

Welk project staat er op uw planning?

Living room with 3in1 roof window solution
Uw woonkamer renoveren?
Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begint u daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kunt u samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor u in petto.
Sunny home office area
Uw home office upgraden?
Binnengordijnen, buitenbeschermingen, VELUX ACTIVE & meer. Terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze huizen binnenkomen. Met dakvensters kunt u de hoeveelheid natuurlijk daglicht en frisse lucht die uw woning binnenkomt beter regelen. Toch kunt u ook binnengordijnen en VELUX ACTIVE gebruiken om volledig te bepalen waar en wanneer daglicht nodig is.
Living room with roof windows with blinds
Een dakvenster in uw woonkamer vervangen?
Uw VELUX dakvensters vervangen is makkelijker dan u denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakvensters. Laat ons u op weg helpen om uw doel te bereiken en uw verouderde of beschadigde oude dakvenster te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.
Home office space with two roof windows
Een zolder verbouwen?
Hoe meer ruimte u in huis heeft, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op uw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van uw huis. Voeg daar dakvensters aan toe en u heeft een winnende formule!
A new built house facade
Nieuwbouw?
Stelt u zich uw perfecte woning eens voor; een huis dat precies is gebouwd zoals u wilt, van de natuurlijke lichtinval tot de deuren, muren, kranen, vloeren en ramen. Bij een nieuwbouwproject heeft u de volledige controle over elk aspect van uw woning. U kunt frisse lucht en natuurlijk daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in uw moderne ruimte waar uw gezin zich goed voelt.
Kitchen with VELUX roof windows
Uitbreiden?
U heeft meer ruimte nodig, maar u wilt niet verhuizen. Welkom bij de woninguitbreiding, het antwoord op alle ellende van een krappe woning. Maar de ene woninguitbreiding is de andere niet. Wist u dat er 5 verschillende hoofdstijlen zijn voor een uitbreiding om uit te kiezen? Heeft u hulp nodig bij het proces of heeft u iemand nodig die u op weg kan helpen met de tekeningen van uw droomuitbreiding? Laat het ons weten, we helpen u graag verder.
A street view from the top
Uw dakbedekking vernieuwen?
Ervoor zorgen dat uw dak in goede staat is, is essentieel voor de algemene gezondheid van uw woning. Het moet niet alleen voldoen aan uw functionele behoeften, het moet er ook goed uitzien! Wat zijn de tekenen dat uw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kunt u meer voordeel halen uit een dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in uw woning te brengen?
Language is changing...