Home office

Daglicht en frisse lucht kunnen ons opbeuren als we thuiswerken. Daglicht verbetert onze productiviteit en gezondheid en maakt een home office uitnodigender en comfortabeler.

Catalogi en brochures

Wanneer het kantoor uw huis binnenkomt

De hoeveelheid daglicht en frisse lucht in onze huizen verhogen heeft een enorme impact op ons welzijn. Wie van thuis uit werkt, kan hierdoor beter leren en zich gemakkelijker concentreren.

Scroll naar beneden en ontdek hoe u thuis een productieve werkomgeving kunt creëren
Of u nu een tijdje thuis hebt gewerkt of nu pas deze levensstijl ontdekt, u kunt uw focus en productiviteit verbeteren door daglicht en frisse lucht toe te voegen aan uw home office. De beste manier om meer daglicht in uw home office te krijgen, is met VELUX dakvensters.

Uw home office transformeren

VoorNa

Ontdek onze producten

2in1 dakvenster
Geniet van twee keer zoveel natuurlijk daglicht en transformeer uw home office. Het nieuwe 2in1 dakvenster met slanke profielen laat u genieten van meer daglicht, een oogverblindend uitzicht en een ruimtelijk effect.
3in1 dakvenster
Breng meer daglicht in uw home office met het VELUX 3in1 dakvenster. Het unieke ontwerp laat daglicht in uw huis binnenstromen en opent panoramische uitzichten.
Lichttemperend plisségordijn
Het lichttemperend plisségordijn is een decoratieve oplossing die privacy biedt, zacht daglicht in uw ruimte verspreidt en voorkomt verblinding op uw laptopscherm. Ontworpen voor een perfecte pasvorm en gemakkelijke installatie.
Buitenste zonneschermen
Buitenste zonneschermen verminderen oververhitting en zorgen voor een koele, comfortabele temperatuur in uw home office zonder het zicht naar buiten te beïnvloeden terwijl ze toch daglicht binnen laten.
_ASE6064.jpgBeatrice and Filippo reroofing project, Kitchen, Como, Italy

Een home office renoveren?

Jouw gratis en vrijblijvende project
Onze ontwerpadviseurs staan tot je beschikking. Een ongeëvenaarde gratis adviesdienst: gepersonaliseerde renderings, ontwerpsuggesties, VELUX oplossingen op maat. Tot slot een duidelijk overzicht van de kosten en producten op maat van uw behoeften.
Hoe het werkt
Woningrenovaties
Huiseigenaar
“De zolderruimte is heerlijk licht, ruim en comfortabel. Een ideale plek voor mezelf om te werken, ontspannen en slapen.”DE TESTIMONIAL LEZEN
“De zolderruimte is heerlijk licht, ruim en comfortabel. Een ideale plek voor mezelf om te werken, ontspannen en slapen.”

Welk project staat er op uw planning?

Home office space with two roof windows
Uw home office renoveren?
Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begint u daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kunt u samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor u in petto.
Sunny home office area
Uw home office upgraden?
Binnengordijnen, buitenbeschermingen, VELUX ACTIVE & meer. Terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze huizen binnenkomen. Met dakvensters kunt u de hoeveelheid natuurlijk daglicht en frisse lucht die uw woning binnenkomt beter regelen. Toch kunt u ook binnengordijnen en VELUX ACTIVE gebruiken om volledig te bepalen waar en wanneer daglicht nodig is.
Small home office area in the between kitchen and dinning room
Een dakvenster vervangen in uw home office?
Uw VELUX dakvensters vervangen is makkelijker dan u denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakvensters. Laat ons u op weg helpen om uw doel te bereiken en uw verouderde of beschadigde oude dakvenster te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.
Home office space with two roof windows
Een zolder ombouwen tot home office?
Hoe meer ruimte u in huis heeft, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op uw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van uw huis. Voeg daar dakvensters aan toe en u heeft een winnende formule!
A new built house facade
Nieuwbouw?
Stelt u zich uw perfecte woning eens voor; een huis dat precies is gebouwd zoals u wilt, van de natuurlijke lichtinval tot de deuren, muren, kranen, vloeren en ramen. Bij een nieuwbouwproject heeft u de volledige controle over elk aspect van uw woning. U kunt frisse lucht en natuurlijk daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in uw moderne ruimte waar uw gezin zich goed voelt.
Kitchen with VELUX roof windows
Uitbreiden?
U heeft meer ruimte nodig, maar u wilt niet verhuizen. Welkom bij de woninguitbreiding, het antwoord op alle ellende van een krappe woning. Maar de ene woninguitbreiding is de andere niet. Wist u dat er 5 verschillende hoofdstijlen zijn voor een uitbreiding om uit te kiezen? Heeft u hulp nodig bij het proces of heeft u iemand nodig die u op weg kan helpen met de tekeningen van uw droomuitbreiding? Laat het ons weten, we helpen u graag verder.
A street view from the top
Uw dakbedekking vernieuwen?
Ervoor zorgen dat uw dak in goede staat is, is essentieel voor de algemene gezondheid van uw woning. Het moet niet alleen voldoen aan uw functionele behoeften, het moet er ook goed uitzien! Wat zijn de tekenen dat uw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kunt u meer voordeel halen uit een dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in uw woning te brengen?
Language is changing...