Badkamer

Stel u voor dat u uw dag begint met een ochtenddouche en wakker wordt met daglicht en frisse lucht die uw badkamer binnenstroomt. Met een dakvenster kunt u dit wensbeeld in vervulling laten gaan.

Catalogi en brochures

Begin uw dag goed

Badkamers waren lange tijd vooral een functionele ruimte in onze huizen die weinig plaats liet voor creatief ontwerp. U kunt uw badkamer in een nieuwe look geven door frisse lucht en daglicht naar binnen te halen. We verklappen u een klein geheimpje. Kijk omhoog en zeg "hallo" tegen uw vijfde muur!

Scroll naar beneden en ontdek hoe u uw ochtenden kunt verbeteren
Heeft u een donkere, grotachtige badkamer die een flinke portie daglicht kan gebruiken? Bent u het beu om elke keer dat u een douche neemt de jaloezieën van uw venster te verstellen? De juiste combinatie van daglicht en privacy in de badkamer vinden kan tijd en moeite kosten. Wij kunnen u een eenvoudige oplossing bieden: VELUX dakvensters of platdakvensters in uw badkamer installeren is een uitstekende manier om meer daglicht binnen te laten zonder uw privacy in gevaar te brengen.

Uw badkamer transformeren

VoorNa
Roof in the bathroom ready for roof window installation

Ontdek onze producten

Individueel dakvenster

Het individuele dakvenster is perfect om daglicht en frisse lucht in badkamers te brengen. Ook verkrijgbaar in vochtbestendige en onderhoudsvrije witte polyurethaanafwerking.

Jaloezieën

De klassieke VELUX jaloezie heeft een vochtbestendig oppervlak waardoor hij ideaal is voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals uw badkamer.

Platdakvenster met vlak glas

Het prachtige design van onze nieuwe generatie platdakvensters brengt de magie van daglicht in de badkamer. Het nieuwe ontwerp met een slank profiel zorgt voor maximaal daglicht.

VELUX ACTIVE with NETATMO

VELUX ACTIVE is een Smart Home oplossing die temperatuur, vochtigheid en CO2-niveaus bewaakt en de kamer ventileert om uw binnenklimaat aangenaam en gezond te houden.

Slaapkamer
Woningrenovaties
Baden in daglicht? Met een VELUX platdakvenster kan dat letterlijk!DE TESTIMONIAL LEZEN
“Als ik in bad lig en naar de hemel kijk, voel ik die interactie met de natuur. Ik hou van alle seizoenen, zelfs als het regent, en geniet elke dag van dat verbonden gevoel met buiten.”

Welk project staat er op uw planning?

Sunny bathroom with an open roof window
Uw badkamer upgraden?

Binnengordijnen, buitenbeschermingen, VELUX ACTIVE & meer. Terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze huizen binnenkomen. Met dakvensters kunt u de hoeveelheid natuurlijk daglicht en frisse lucht die uw woning binnenkomt beter regelen. Toch kunt u ook binnengordijnen en VELUX ACTIVE gebruiken om volledig te bepalen waar en wanneer daglicht nodig is.

Long, but bright corridor with a roof window
Een dakvenster in uw gang vervangen?

Uw VELUX dakvensters vervangen is makkelijker dan u denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakvensters. Laat ons u op weg helpen om uw doel te bereiken en uw verouderde of beschadigde oude dakvenster te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.

Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Renoveren?

Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begint u daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kunt u samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor u in petto.

Home office space with two roof windows
Een zolder verbouwen?

Hoe meer ruimte u in huis heeft, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op uw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van uw huis. Voeg daar dakvensters aan toe en u heeft een winnende formule!

A new built house facade
Nieuwbouw?

Stelt u zich uw perfecte woning eens voor; een huis dat precies is gebouwd zoals u wilt, van de natuurlijke lichtinval tot de deuren, muren, kranen, vloeren en ramen. Bij een nieuwbouwproject heeft u de volledige controle over elk aspect van uw woning. U kunt frisse lucht en natuurlijk daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in uw moderne ruimte waar uw gezin zich goed voelt.

Kitchen with VELUX roof windows
Uitbreiden?

U heeft meer ruimte nodig, maar u wilt niet verhuizen. Welkom bij de woninguitbreiding, het antwoord op alle ellende van een krappe woning. Maar de ene woninguitbreiding is de andere niet. Wist u dat er 5 verschillende hoofdstijlen zijn voor een uitbreiding om uit te kiezen? Heeft u hulp nodig bij het proces of heeft u iemand nodig die u op weg kan helpen met de tekeningen van uw droomuitbreiding? Laat het ons weten, we helpen u graag verder.

A street view from the top
Uw dakbedekking vernieuwen?

Ervoor zorgen dat uw dak in goede staat is, is essentieel voor de algemene gezondheid van uw woning. Het moet niet alleen voldoen aan uw functionele behoeften, het moet er ook goed uitzien! Wat zijn de tekenen dat uw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kunt u meer voordeel halen uit een dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in uw woning te brengen?

Language is changing...