Kinderkamer

In de kamer van uw kinderen heerst een drukte vanjewelste, ze bruist van leven en vult zich met gegiechel en gelach. Voeg meer daglicht toe aan hun kamer en laat ze het buitenleven verkennen vanuit hun venster met een VELUX dakvenster.

Catalogi en brochures

Breng daglicht in de kinderkamer

Daglicht kan de stemming en het concentratievermogen van uw kind helpen verbeteren, en ondersteunt zo zijn behoeften, dag en nacht.

Scroll naar beneden en ontdek hoe u de beste omgeving voor uw kinderen kunt creëren
Meer daglicht en frisse lucht kunnen de kamer van uw kinderen veranderen in een perfecte plek waar ze naar hartenlust kunnen spelen met al hun vriendjes. VELUX dakvensters kunnen helpen om de kinderkamer op te fleuren en een beter binnenklimaat te creëren.
01Nodig het daglicht uit
Two girls in the kids room with two roof windows
01

Door natuurlijk daglicht in de kinderkamer te brengen, kunt u hun humeur en concentratie verbeteren. En u hoeft zich geen zorgen te maken, alle VELUX dakvensters zijn gebouwd met veilige materialen om er onder te slapen en te spelen.

Volgende
02Ongewenst daglicht blokkeren
Colourful kids room with roof windows and blinds
03Haal de natuur naar binnen
A very bright kids room with pastel color furniture and a 3in1 roof window
04Optimaliseer uw ruimte
A colourful kids room with two girls paying on the ground

Uw kinderkamer transformeren

VoorNa
A blue painted kids room in the attic

"Het verschil dat de dakvensters maken in een ruimte als deze is enorm. Omdat het huis vrij groot is, moeten we echt zoveel mogelijk daglicht naar binnen halen, en de dakvensters reiken verder dan onze standaardvensters ooit zouden kunnen."

A blue painted kids room in the attic with 2 roof windows

"We zijn verrast hoeveel daglicht er in deze ruimte komt, het is gewoon zo helder, zelfs op de meest grijze dag, het is echt ongelooflijk. Het daglicht in dit huis is ongelooflijk."

Ontdek onze producten

2in1 VELUX Roof Windows left side open

2in1 dakvenster

Verdubbel uw daglicht en laat daglicht de kamer van uw kind transformeren. Het nieuwe 2in1 dakvenster met slanke profielen laat u genieten van meer daglicht en een geweldig uitzicht.

Person pulling down a VELUX insect-screen to keep out insects.

Muggengaas

Geniet van frisse lucht zonder ongewenste bezoekers dankzij het VELUX muggengaas. Kan worden gecombineerd met VELUX binnengordijnen of buitenbeschermingen.

Image of a person holding a baby and looking at VELUX Disney blackout blinds installed in a window.

Verduisterende rolgordijnen - Kids Collection

De grootste avonturen beginnen met een goede nachtrust. Verduisterende rolgordijnen voor kinderen zijn verkrijgbaar in 9 leuke ontwerpen en werden getest om u de beste verduistering op de markt te geven.

Close-up of a VELUX 3in1 window with roller shutters installed

Rolluik

Het rolluik houdt uw kamer koel in de zomer, blokkeert binnenvallend daglicht en beschermt uw venster en vermindert ook het geluid van regen en hagel voor een ongestoorde slaap.

"We houden van mooie interieurs – waar u het daglicht door de hele ruimte op de muren kunt zien dansen, waardoor effecten ontstaan die vaak onverwacht en heel mooi zijn."

Gerelateerde testimonials

Welk project staat er op uw planning?

Kids bedroom with 3 VELUX roof windows

Uw kinderkamer renoveren?

Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begint u daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kunt u samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor u in petto.

Kids room with two roof windows with blinds

Uw kinderkamer upgraden?

Binnengordijnen, buitenbeschermingen, VELUX ACTIVE & meer. Terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze huizen binnenkomen. Met dakvensters kunt u de hoeveelheid natuurlijk daglicht en frisse lucht die uw woning binnenkomt beter regelen. Toch kunt u ook binnengordijnen en VELUX ACTIVE gebruiken om volledig te bepalen waar en wanneer daglicht nodig is.

Two girls lying on the floor under roof window

Een dakvenster vervangen in uw kinderkamer?

Uw VELUX dakvensters vervangen is makkelijker dan u denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakvensters. Laat ons u op weg helpen om uw doel te bereiken en uw verouderde of beschadigde oude dakvenster te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.

Two girls in the room

Een zolder ombouwen tot kinderkamer?

Hoe meer ruimte u in huis heeft, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op uw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van uw huis. Voeg daar dakvensters aan toe en u heeft een winnende formule!

A new built house facade

Nieuwbouw?

Stelt u zich uw perfecte woning eens voor; een huis dat precies is gebouwd zoals u wilt, van de natuurlijke lichtinval tot de deuren, muren, kranen, vloeren en ramen. Bij een nieuwbouwproject heeft u de volledige controle over elk aspect van uw woning. U kunt frisse lucht en natuurlijk daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in uw moderne ruimte waar uw gezin zich goed voelt.

Kitchen with VELUX roof windows

Uitbreiden?

U heeft meer ruimte nodig, maar u wilt niet verhuizen. Welkom bij de woninguitbreiding, het antwoord op alle ellende van een krappe woning. Maar de ene woninguitbreiding is de andere niet. Wist u dat er 5 verschillende hoofdstijlen zijn voor een uitbreiding om uit te kiezen? Heeft u hulp nodig bij het proces of heeft u iemand nodig die u op weg kan helpen met de tekeningen van uw droomuitbreiding? Laat het ons weten, we helpen u graag verder.

A street view from the top

Uw dakbedekking vernieuwen?

Ervoor zorgen dat uw dak in goede staat is, is essentieel voor de algemene gezondheid van uw woning. Het moet niet alleen voldoen aan uw functionele behoeften, het moet er ook goed uitzien! Wat zijn de tekenen dat uw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kunt u meer voordeel halen uit een dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in uw woning te brengen?

Woman with long hair waving hand at a camera
Green plant by the window

WE STAAN KLAAR VOOR U

Werk samen met de juiste professionelen

Uw keuken renoveren? Uw zolder verbouwen? Of een nieuw huis bouwen? Wat uw project ook is, wij kunnen u helpen.

Gerelateerde artikelen

A colourful kids room with two girls paying on the ground

Hoe creëert u een leuke kamer voor uw kinderen? Ideeën voor de inrichting van een kinderkamer

Wanneer u een kinderkamer in uw woning inricht, zijn er veel dingen waar u aan moet denken. Het meest belangrijke uitgangspunt is zonder twijfel dat een kinderkamer een gezonde en goed verluchte omgeving moet zijn, waarin uw kind kan opgroeien, leren en spelen. Hoe kunt u op de best mogelijke manier een kinderkamer voor uw oogappels voorzien? De aanwezigheid van natuurlijk daglicht is daarbij heel belangrijk.

Het artikel lezen
Language is changing...