Home office

Daglicht en frisse lucht kunnen ons opbeuren als we thuiswerken. Daglicht verbetert onze productiviteit en gezondheid en maakt een home office uitnodigender en comfortabeler.

Catalogi en brochures

Wanneer het kantoor uw huis binnenkomt

De hoeveelheid daglicht en frisse lucht in onze huizen verhogen heeft een enorme impact op ons welzijn. Wie van thuis uit werkt, kan hierdoor beter leren en zich gemakkelijker concentreren.

Scroll naar beneden en ontdek hoe u thuis een productieve werkomgeving kunt creëren
Of u nu een tijdje thuis hebt gewerkt of nu pas deze levensstijl ontdekt, u kunt uw focus en productiviteit verbeteren door daglicht en frisse lucht toe te voegen aan uw home office. De beste manier om meer daglicht in uw home office te krijgen, is met VELUX dakvensters.
01Denk aan de basisprincipes
Father working on laptop while his daughter is coloring in a book
01

Voor uw home office omvat de basis een comfortabel bureau en gemakkelijke stoel, uw computer en goede verlichting. Goede verlichting, zowel kunstmatig als natuurlijk, is een belangrijk onderdeel van een home office.

Volgende
02Breng het daglicht naar binnen
Kitchen and dining room area with a family having a conversation. The room has a lot of sunlight in and a bit flat roof window
03Verbeter uw uitzicht
A kitchen area in a modern house and a woman sitting on a high chair and working. The room is bright and sunny
04Gebruik rustgevende geluiden
A man sitting by the table and working on the laptop and the roof window above his head.

Uw home office transformeren

VoorNa
A woman sitting in the attic by the table and working.

"Ik hou gewoon van de manier waarop het VELUX manueel dakvenster met opening onderaan en panoramisch uitzicht is ontworpen. Omdat ik vrij groot ben, kan ik door het venster alle vloerruimte gebruiken en van het uitzicht genieten."

A woman sitting by the table in a home office in the attic with two roof windows.

"We zijn dol op het nieuwe dakvenster dat VELUX onlangs heeft gelanceerd, maar ik hou gewoon van de manier waarop het dakvenster met opening onderaan opengaat, het geeft een geweldig uitzicht naar buiten. Omdat ik vrij groot ben, is dit dakvenster ook erg handig omdat ik er gemakkelijk onderdoor kan lopen als ze open staat."

Ontdek onze producten

2in1 VELUX roof window in home office with blinds

2in1 dakvenster

Geniet van twee keer zoveel natuurlijk daglicht en transformeer uw home office. Het nieuwe 2in1 dakvenster met slanke profielen laat u genieten van meer daglicht, een oogverblindend uitzicht en een ruimtelijk effect.

3in1 dakvenster

Breng meer daglicht in uw home office met het VELUX 3in1 dakvenster. Het unieke ontwerp laat daglicht in uw huis binnenstromen en opent panoramische uitzichten.

A study with wooden flooring and a VEUX translucent pleated blind installed in the window

Lichttemperend plisségordijn

Het lichttemperend plisségordijn is een decoratieve oplossing die privacy biedt, zacht daglicht in uw ruimte verspreidt en voorkomt verblinding op uw laptopscherm. Ontworpen voor een perfecte pasvorm en gemakkelijke installatie.

Interior image of a partially opened VELUX roof window and anti-heat blind.

Buitenste zonneschermen

Buitenste zonneschermen verminderen oververhitting en zorgen voor een koele, comfortabele temperatuur in uw home office zonder het zicht naar buiten te beïnvloeden terwijl ze toch daglicht binnen laten.

“Ik kan wel zeggen dat mijn productiviteit zeker is toegenomen, omdat ik meer in mijn home office wil zijn en ik merk dat ik me veel rustiger voel terwijl ik hier werk.”

Gerelateerde testimonials

Welk project staat er op uw planning?

Home office space with two roof windows

Uw home office renoveren?

Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begint u daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kunt u samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor u in petto.

Sunny home office area

Uw home office upgraden?

Binnengordijnen, buitenbeschermingen, VELUX ACTIVE & meer. Terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze huizen binnenkomen. Met dakvensters kunt u de hoeveelheid natuurlijk daglicht en frisse lucht die uw woning binnenkomt beter regelen. Toch kunt u ook binnengordijnen en VELUX ACTIVE gebruiken om volledig te bepalen waar en wanneer daglicht nodig is.

Small home office area in the between kitchen and dinning room

Een dakvenster vervangen in uw home office?

Uw VELUX dakvensters vervangen is makkelijker dan u denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakvensters. Laat ons u op weg helpen om uw doel te bereiken en uw verouderde of beschadigde oude dakvenster te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.

Home office space with two roof windows

Een zolder ombouwen tot home office?

Hoe meer ruimte u in huis heeft, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op uw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van uw huis. Voeg daar dakvensters aan toe en u heeft een winnende formule!

A new built house facade

Nieuwbouw?

Stelt u zich uw perfecte woning eens voor; een huis dat precies is gebouwd zoals u wilt, van de natuurlijke lichtinval tot de deuren, muren, kranen, vloeren en ramen. Bij een nieuwbouwproject heeft u de volledige controle over elk aspect van uw woning. U kunt frisse lucht en natuurlijk daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in uw moderne ruimte waar uw gezin zich goed voelt.

Kitchen with VELUX roof windows

Uitbreiden?

U heeft meer ruimte nodig, maar u wilt niet verhuizen. Welkom bij de woninguitbreiding, het antwoord op alle ellende van een krappe woning. Maar de ene woninguitbreiding is de andere niet. Wist u dat er 5 verschillende hoofdstijlen zijn voor een uitbreiding om uit te kiezen? Heeft u hulp nodig bij het proces of heeft u iemand nodig die u op weg kan helpen met de tekeningen van uw droomuitbreiding? Laat het ons weten, we helpen u graag verder.

A street view from the top

Uw dakbedekking vernieuwen?

Ervoor zorgen dat uw dak in goede staat is, is essentieel voor de algemene gezondheid van uw woning. Het moet niet alleen voldoen aan uw functionele behoeften, het moet er ook goed uitzien! Wat zijn de tekenen dat uw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kunt u meer voordeel halen uit een dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in uw woning te brengen?

Woman with long hair waving hand at a camera
Green plant by the window

WE STAAN KLAAR VOOR U

Werk samen met de juiste professionelen

Uw keuken renoveren? Uw zolder verbouwen? Of een nieuw huis bouwen? Wat uw project ook is, wij kunnen u helpen.

Language is changing...