{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

De afgelopen jaren hebben velen van ons laten zien hoe belangrijk de toegang tot een thuiswerkplek met veel daglicht en frisse lucht is. Nathalie en haar gezin weten dit maar al te goed: de vier leden van dit gezin waren immers soms allemaal samen thuis, zowel voor hun werk als voor school. Ze vonden dat hun villa in Orgeval, hoewel ruim, niet voldoende was.

"We realiseerden ons dat we thuis niet de optimale opstelling hadden. We hadden maar één bureau en toen de kinderen ook nog thuis les kregen, moest ik aan de eettafel werken," legt Nathalie uit.

Het gezien begon hierdoor na te denken over mogelijke renovaties, ondanks het feit dat ze al 13 jaar zonder grote veranderingen in hun huis woonden. Een nieuw thuiskantoor voor Nathalie kwam op de tekentafel.

3in1

VELUX DAKVENSTER
1
DAG

Een donkere kamer met potentieel

Het meest voor de hand liggende idee was om te kijken naar de eerste verdieping van het huis, waar een van de kamers werd gebruikt als speelkamer, tv-kamer en fitnessruimte, maar nooit als bureau. En daar was een goede reden voor.

"Het is een mooie grote kamer, maar er was niet genoeg licht. En voor mij is het essentieel om in daglicht te kunnen werken. Ik zou nooit gelukkig zijn als ik de hele dag in kunstlicht zou moeten zitten. Ik was dus enorm enthousiast over hoe we dat probleem konden oplossen", zegt Nathalie.

 

De familie gaf opdracht aan een installateur om de taak uit te voeren, en die kwam al snel met een oplossing: het 3in1 dakvenster. Drie ramen in één frame, aan de zuidkant van het dak.

"Het idee van een dakvenster sprak me erg aan. Licht, frisse lucht en een mooi ontwerp zijn allemaal belangrijk voor mij. Ik keek er echt naar uit om het resultaat te zien, hoewel ik ook wel een beetje nerveus was", onthult Nathalie.

Een grote dag

Het gezin was niet thuis toen het installatieteam met het nieuwe VELUX 3in1 dakvenster voor de eerste verdieping aankwam. De dakwerkers voerden de nieuwe installatie zo stil uit dat Nathalie zich er nauwelijks van bewust was dat ze er waren. De dakvensters waren al geplaatst toen ze thuiskwam, waardoor ze direct aan de slag kon met de inrichting van haar nieuwe kantoor!

"Het licht in deze kamer is nu echt geweldig. Ongeacht het weer of het tijdstip, er is zoveel daglicht dat ik geen kunstlicht nodig heb. En dat maakt echt een verschil als je, zoals ik, de hele dag op een scherm werkt. Het dakvenster zorgt voor een enorm comfort en ik ben zo blij met het resultaat", zegt Nathalie.

"Hoewel de installatie van het VELUX 3in1 dakvenster betekende dat een groot gat in het dak gemaakt moest worden, was het eigenlijk heel eenvoudig en kon de installatie met zeer weinig ongemakken voor ons en in minder dan één dag uitgevoerd worden."
Nathalie
Gemoedsrust

Nathalie heeft zich goed aangepast aan haar nieuwe omgeving onder haar nieuwe dakvensters. Ze heeft de ruimte ingericht met eenvoud en elegantie, en met de juiste hoeveelheid daglicht wordt de kamer getransformeerd. Nathalie vindt het ook fijn dat ze de deur kan sluiten als dat nodig is.

“Als ik vroeger aan de eettafel probeerde te werken, kwam het hele gezin in de namiddag rond mij hangen. Nu kan ik gewoon de deur sluiten als ik een telefonische vergadering heb en moet ik geen hoofdtelefoon opzetten om rust te vinden", zegt ze.

Het VELUX 3in1 dakvenster heeft een donkere kamer geopend met een zuidgericht zicht op de hemel. En op zonnige dagen kan Nathalie ook gebruik maken van VELUX gordijnen die naar behoefte kunnen worden aangepast.

"Ik gebruik de gordijnen op bepaalde momenten van de dag en ze werken echt goed. We zijn erg blij dat we hebben besloten om een licht kantoor te creëren. De realisatie van het project met het VELUX 3in1 dakvenster had niet beter kunnen verlopen. "

"Ik waardeer zowel de esthetische als de functionele kwaliteiten van het VELUX 3in1 dakvenster - en vooral de hedendaagse uitstraling."
Nathalie
VELUX producten in dit verhaal
2in1 en 3in1 Dakvenster
Meer info
Verduisterend buitenste zonnescherm
Meer info
Lichttemperend rolgordijn
Meer info