{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
De uitdaging? Een volledig vervallen, onleefbare ruimte ombouwen.

Prisca, eigenaar, hield er altijd al van om op een zolderappartement te wonen. Na haar studies architectuur en interieurontwerp wilde ze graag een showcase ontwerpen. De jonge architecte putte uit haar vakkennis om dit zolderappartement van 60 m² te verbouwen. Ze houdt van deze 'cocooning space', van het idee om in contact te zijn met de lucht en van deze atypische ruimte afgewerkt met een zichtbaar houten kader. Ze stak enorm veel tijd en energie in dit zes maanden durende project. 

9
VELUX producten

1,5 dag

DUUR VAN DE PLAATSING

€ 3.100

PLAATSING EN PRODUCTPRIJS

Alles wit geschilderd en met nieuwe dakvensters 

"Ik was aangenaam verrast door de nieuwe witte afwerking. Zo zien de dakvensters er veel moderner uit. Het oogt meteen veel discreter en verfijnder", zegt Prisca.

Belangrijkste voordelen van VELUX dakvensters

  1. Interieurcomfort: "Elke kamer in mijn woning heeft een VELUX dakvenster. De badkamer en de keuken kan je gemakkelijk via het dakvenster ontluchten. In mijn slaapkamer voorzag ik multifonctionele vouwgordijn die isoleren en verduisteren, voor een goede nachtrust en een betere temperatuurregeling. In de woonkamer en bureauruimte geniet ik tijdens het werk van optimaal daglicht," zegt Prisca.

  2. Link tussen buiten en binnen: "Het is een echt voordeel om vanuit mijn eigen huis de lucht te kunnen zien. Daglicht is een andere manier om ruimte af te bakenen. Dankzij de dakvensters heb ik een grotere woonoppervlakte, een beetje extra plafondhoogte en een betere doorgang," legt Prisca uit.

  3. Snelle plaatsing: "De plaatsing verliep snel en gemakkelijk. Ik nam contact op met een VELUX installateur voor het plaatsen van de dakvensters. Alles was in anderhalve dag klaar. De verduisteringsgordijnen heb ik achteraf zelf geplaatst", vertelt Prisca.

Prisca Pellerin

Ze verbinden buiten met binnen. Het is een echt voordeel om vanuit mijn eigen huis de lucht te kunnen zien. Daglicht is een andere manier om ruimte af te bakenen. Dankzij de dakvensters heb ik een grotere woonoppervlakte, een beetje extra plafondhoogte en een betere doorgang. Dat is een enorm voordeel.

Grootse verrassing

"Ik was dolblij. Ik was aangenaam verrast door de nieuwe witte afwerking. Zo zien de dakvensters er veel moderner uit. Het oogt meteen veel discreter en verfijnder", zegt Prisca.

"Het oogt meteen veel discreter en verfijnder."
- Prisca, eigenaar
Veel daglicht, gezond binnenklimaat

"Elke kamer in mijn woning heeft een VELUX dakvenster. De badkamer en de keuken kan je gemakkelijk via het dakvenster ontluchten. In mijn slaapkamer voorzag ik multifonctionele vouwgordijn die isoleren en verduisteren, voor een goede nachtrust en een betere temperatuurregeling. In de woonkamer en bureauruimte geniet ik tijdens het werk van optimaal daglicht."

VELUX producten in dit verhaal
Wentelend dakvenster
Meer info
Duo-gordijn
Meer info
Multifunctioneel vouwgordijn
Meer info
Ontdek hoe uw ruimte er met dakvensters uitziet