Welke dakvensters kiest u voor uw nieuwe keuken?

Dining room space under the slope roof with roof windows
Heeft u de beslissing genomen en gaat u voor een grondige renovatie van uw keuken? Goed idee! Een renovatie geeft uw keuken een grote boost qua design en maakt van deze ruimte voor iedereen in huis de favoriete plaats om in te vertoeven. Er zijn veel mogelijkheden als u een keuken wilt renoveren. Dankzij goede keuzes en zorgvuldige ingrepen wordt dit het hart van uw woning. We geven u in dit artikel graag enkele ideeën mee.

Natuurlijk daglicht is een must in elke keuken

Uit de vele opties die u heeft, is de keuze voor natuurlijk daglicht de eerste en eveneens de belangrijkste. Is er bijvoorbeeld een gebrek aan natuurlijk daglicht in de keuken, dan is het onmogelijk een mooie kleur tot zijn recht te laten komen. Natuurlijk daglicht creëert u het beste met dakvensters. Bij ons heeft u de mooie dakvensters voor het uitzoeken.

Dakvensters zijn een must in de keuken om natuurlijk daglicht te voorzien en om uw keuken goed te luchten. Heeft u thuis een open keuken, dan wilt u dat eventuele luchtjes snel verdwijnen uit de woning. Dit kan met een dakvenster.

Belangrijke punten
  • Een 3in1 dakvenster zorgt voor een spectaculair effect qua natuurlijk daglicht.
  • Heeft u thuis een open keuken? Dan wilt u dat eventuele luchtjes snel verdwijnen uit de woning. Dat kan met een dakvenster.
  • Een vlotte verbinding tussen binnen en buiten, bijvoorbeeld via een schuifdeur, is ideaal in een keuken.

Grote keuze in VELUX dakvensters voor in de keuken

Gaat u voor een dakvenster in de keuken, laat u dan verrassen door de grote verscheidenheid en de vele mogelijkheden:

  • Een 3in1 dakvenster zorgt voor een spectaculair effect qua natuurlijk daglicht. Een 3in1 dakvenster is drie naast elkaar geplaatste dakvensters die u afzonderlijk kunt bedienen en openen. Ideaal om overdag van de lichtinval te genieten, maar ook om ’s avonds naar de sterren te kijken.
  • Bij een uitbouw is een gemotoriseerde platdakvenster, die u automatisch bedient, een andere mogelijkheid. Dit is een erg handige en aangename manier om uw keuken te verluchten. Zo voorziet u het nodige natuurlijke daglicht in een ruimte die van nature wat minder helder is.
  • Plafondverlichting met natuurlijk daglicht zorgt eveneens voor een optimaal werkcomfort en een gezellige sfeer in uw keuken.

 

Bekijk samen met uw architect of uw keukeninstallateur de mogelijkheden om tot de beste oplossing te komen.

Interessante opties voor dakvensters in de keuken

Specifiek voor de keuken bieden wij een aantal interessante opties voor dakvensters aan. Denk aan buitenbeschermingen die de zon indien nodig kunnen buitenhouden. Zonwering in de vorm van een scherm is een must om in de schaduw te genieten van uw terras en tegelijk de warmte van de zon uit de woning buiten te houden. Dankzij zonwering blijft het binnen koel terwijl u toch voldoende daglicht binnenlaat.

"Een renovatie geeft uw keuken een grote boost qua design en maakt van deze ruimte voor iedereen in huis de favoriete plaats om in te vertoeven. Er zijn veel mogelijkheden als u een keuken wilt renoveren. Dankzij goede keuzes en zorgvuldige ingrepen wordt dit het hart van uw woning."

Een goede circulatie tussen binnen en buiten is een must

Een vlotte verbinding tussen binnen en buiten is ideaal, bijvoorbeeld via een schuifdeur. Binnen koken om buiten op uw terras van al dit lekkers te genieten: dat is plezier voor iedereen.

Beheers het leefklimaat dankzij de VELUX ACTIVE slimme Smart Home oplossing

U maakt van dakvensters gemakkelijk slimme toestellen. Wenst u het klimaat en de hoeveelheid daglicht in de keuken optimaal te beheren? Het VELUX ACTIVE systeem is een slimme geconnecteerde all-in-one oplossing die uw binnenklimaat verbetert en waarmee u uw VELUX gemotoriseerde producten volledig kunt bedienen, altijd en overal.

Doe een beroep op een gekwalificeerde installateur

Omdat een perfecte installatie van VELUX producten belangrijk is, mag u altijd een beroep doen op een gekwalificeerde installateur voor gepersonaliseerd advies en een vrijblijvende offerte op maat.

Gerelateerde artikelen

Language is changing...