Het hele jaar door een aangename temperatuur met de juiste buitenbeschermingen

Gezellige zolder leeshoek met kussens onder een VELUX dakvenster.
Dakvensters brengen natuurlijk licht en frisse lucht op uw zolder. Maar weet u hoe u voor een aangenaam, koel klimaat op uw zolder kunt zorgen wanneer de temperatuur in de zomer stijgt of in de winter daalt? Het creëren van een gezonde en aangename omgeving onder het dak is essentieel om het hele jaar door comfortabel te blijven. Haal het meeste uit uw dakvensters door buitenbeschermingen toe te voegen. Zo doet u dat.

Voordelen van VELUX buitenbeschermingen 

Verzacht of blokkeer inkomend daglicht, voorkom oververhitting en verbeter de thermische isolatie. Buitenbeschermingen zijn een uitstekende investering waarmee u het hele jaar door het meeste uit uw VELUX dakvensters haalt. Bovendien beschermen buitenbeschermingen het dakvenster ook van buitenaf, waardoor ze langer meegaan en een duurzame keuze zijn. Wat wilt u nog meer?

Bescherming tegen hitte in de zomer 

Weet u hoe u uw zolder kunt koelen? Hittegolven komen vaker voor dan ooit, waardoor het binnen soms net zo ondraaglijk wordt als buiten. Met VELUX buitenbeschermingen kunt u uw woning beschermen tegen oververhitting, zodat u zelfs op de warmste dagen kunt genieten van een comfortabele binnentemperatuur.

Belangrijke punten
  • Door uw dakvensters van buitenaf te beschermen, kunt u zich beschermen tegen de hitte in de zomer en de kou in de winter.
  • Afhankelijk van uw noden kunt u kiezen uit verschillende soorten buitenbeschermingen, waaronder rolluiken, verduisterende buitenste zonneschermen en doorschijnende buitenste zonneschermen. 
  • Bij VELUX is het mogelijk om uw producten te combineren met de intelligente VELUX ACTIVE oplossing om uw gemotoriseerde gordijnen en rolluiken automatisch te openen en te sluiten.

Buitenbeschermingen voor alle noden

Afhankelijk van uw noden kunt u kiezen uit verschillende soorten buitenbeschermingen. Of u nu op zoek bent naar een buitenbescherming voor de slaapkamer, de kinderkamer of de keuken, wij hebben een oplossing voor uw ruimte.

  • VELUX rolluiken bieden het hele jaar door alles-in-één bescherming voor uw dakvensters. Het rolluik biedt bescherming tegen de zon en warmte, optimale verduistering en effectieve isolatie in de winter. Het beschermt ook uw dakvenster, vermindert het contactgeluid, waardoor het perfect geschikt is voor slaapkamers en kinderkamers.
  • Ons verduisterend buitenste zonnescherm houdt de zonnestralen effectief tegen en helpt uw huis koel te houden op warme dagen. Hij is gemakkelijk van binnenuit te installeren en verhoogt het gevoel van veiligheid in huis. Het is een geweldig alternatief voor een verduisterend rolgordijn in uw slaapkamer, kinderkamer of logeerkamer.
  • Een buitenste zonnescherm vermindert de warmte van de zonnestralen voordat ze het glas bereiken, voor een doeltreffende bescherming tegen hitte. Ze zijn gemakkelijk van binnenuit te installeren en de doorschijnende netweefsel behoudt het zicht naar buiten - perfect voor de keuken, de woonkamer of een home office.
"Verzacht of blokkeer inkomend daglicht, voorkom oververhitting en verbeter de thermische isolatie. Buitenbeschermingen zijn een uitstekende investering waarmee u het hele jaar door het beste uit uw VELUX dakvensters haalt.."

VELUX ACTIVE with NETATMO - Bedien uw vensters met ons intelligent systeem

Met slimme VELUX oplossingen kunt u het volledige potentieel van uw gemotoriseerde VELUX binnengordijnen en buitenbeschermingen benutten. Combineer uw producten met VELUX ACTIVE with NETATMO om uw producten te bedienen, programmeren en automatiseren en ontdek hoe deze intelligente oplossing u helpt uw binnenklimaat te verbeteren.

Vind een installateur via VELUX Pro

Wat voor weer het ook is, met ons gamma binnengordijnen en buitenbeschermingen beheert u alle seizoenen en haalt u het meeste uit uw dakvensters!

De installatie van buitenbeschermingen duurt niet lang, het kan in een paar uur gebeuren. Neem vandaag nog contact op met een installateur via ons VELUX Pro systeem.

Gerelateerde artikelen

Thuiskantoor met houten bureau, planten en VELUX dakvensters.
Lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnen? We maken u wegwijs bij de keuze van rolgordijnen
Dakvensters voorzien van gordijnen is de ideale manier om u meer flexibiliteit en controle te geven over het lichtniveau in een ruimte. Het is daarom essentieel om de juiste binnengordijn voor uw huis te vinden. 
Het volledige artikel lezen
Zolder woonruimte met natuurlijk licht van VELUX dakvensters, houten balken en gezellige decoratie.
Het belang van goede rolluiken voor uw dakvensters
U voorziet dakvensters eenvoudig van rolluiken. Dit heeft diverse voordelen. Denk bijvoorbeeld maar aan warmtewering, maar ook aan het onderhouden van een gezond binnenklimaat. Daarnaast is een rolluik ook nog eens goed om het glas van het dakvenster te beschermen. Een VELUX dakvenster blijft in topvorm als u het met een geschikte rolluik uitrust.
Het volledige artikel lezen
Kinderen in een zonovergoten zolder speelkamer met VELUX dakvensters met uitzicht op een meer.
Welk binnengordijn kiezen voor uw dakvenster?
Gaat u voor binnengordijnen voor uw dakvenster, dan heeft u een grote keuze. Denk maar aan plisségordijnen, rolgordijnen, verduisterende gordijnen, jaloezieën of lichttemperende gordijnen. In dit artikel maken we u wegwijs in de vele mogelijkheden van binnengordijnen voor dakvensters.
Het volledige artikel lezen
Close-up van een VELUX dakvenster bedekt met sneeuw, ter illustratie van de isolatiekwaliteit.
Bescherm uw dakvensters en uw woning met rolluiken
De winter is in het land en daar horen lage temperaturen, sneeuw en ijzel bij. Hoe kunt u uw woning tijdens de winter optimaal beschermen en de warmte binnenshuis houden? Naast een brede waaier aan technieken om uw woning te isoleren zijn VELUX rolluiken onmisbaar voor uw dakvensters. Voor elk dakvenster is er een perfect passend rolluik, dat enerzijds de warmte binnenhoudt, en anderzijds uw dakvenster beschermt tegen regen, hagel, sneeuw en wind.
Het volledige artikel lezen
Chique keuken met donkere kasten, wit aanrecht, VELUX dakvenster en uitzicht op de tuin.
Tien redenen waarom u voor meer daglicht in uw woning moet zorgen (en hoe u dit moet doen)
Daglicht is belangrijk voor uw mentale en fysieke welzijn. We brengen veel tijd binnenshuis door, hetzij thuis of hetzij op onze werkplek. Het is niet altijd mogelijk om onze werkplek naar onze eigen smaak in te richten, hoe jammer dit ook is. Hoe uw thuis uw woning inricht, is vaak wel uw keuze. Een centraal gegeven bij de keuzes die u daar maakt, moet zijn hoe u het beste daglicht in de woning kunt brengen. Onderzoek heeft immers aangetoond dat het goed is voor uw welzijn om dicht bij een raam of onder een dakvenster te zitten. VELUX is perfect om u hierbij te helpen en biedt bovendien nog meer voordelen.
Het volledige artikel lezen
Language is changing...