Het hele jaar door een aangename temperatuur met de juiste buitenbeschermingen

Woman sitting in a kids room with a baby on her lap. She is reading book to the baby.
Dakvensters brengen natuurlijk licht en frisse lucht op uw zolder. Maar weet u hoe u voor een aangenaam, koel klimaat op uw zolder kunt zorgen wanneer de temperatuur in de zomer stijgt of in de winter daalt? Het creëren van een gezonde en aangename omgeving onder het dak is essentieel om het hele jaar door comfortabel te blijven. Haal het meeste uit uw dakvensters door buitenbeschermingen toe te voegen. Zo doet u dat.

Voordelen van VELUX buitenbeschermingen 

Verzacht of blokkeer inkomend daglicht, voorkom oververhitting en verbeter de thermische isolatie. Buitenbeschermingen zijn een uitstekende investering waarmee u het hele jaar door het meeste uit uw VELUX dakvensters haalt. Bovendien beschermen buitenbeschermingen het dakvenster ook van buitenaf, waardoor ze langer meegaan en een duurzame keuze zijn. Wat wilt u nog meer?

Bescherming tegen hitte in de zomer 

Weet u hoe u uw zolder kunt koelen? Hittegolven komen vaker voor dan ooit, waardoor het binnen soms net zo ondraaglijk wordt als buiten. Met VELUX buitenbeschermingen kunt u uw woning beschermen tegen oververhitting, zodat u zelfs op de warmste dagen kunt genieten van een comfortabele binnentemperatuur.

Belangrijke punten
  • Door uw dakvensters van buitenaf te beschermen, kunt u zich beschermen tegen de hitte in de zomer en de kou in de winter.
  • Afhankelijk van uw noden kunt u kiezen uit verschillende soorten buitenbeschermingen, waaronder rolluiken, verduisterende buitenste zonneschermen en doorschijnende buitenste zonneschermen. 
  • Bij VELUX is het mogelijk om uw producten te combineren met de intelligente VELUX ACTIVE oplossing om uw gemotoriseerde gordijnen en rolluiken automatisch te openen en te sluiten.

Buitenbeschermingen voor alle noden

Afhankelijk van uw noden kunt u kiezen uit verschillende soorten buitenbeschermingen. Of u nu op zoek bent naar een buitenbescherming voor de slaapkamer, de kinderkamer of de keuken, wij hebben een oplossing voor uw ruimte.

  • VELUX rolluiken bieden het hele jaar door alles-in-één bescherming voor uw dakvensters. Het rolluik biedt bescherming tegen de zon en warmte, optimale verduistering en effectieve isolatie in de winter. Het beschermt ook uw dakvenster, vermindert het contactgeluid, waardoor het perfect geschikt is voor slaapkamers en kinderkamers.
  • Ons verduisterend buitenste zonnescherm houdt de zonnestralen effectief tegen en helpt uw huis koel te houden op warme dagen. Hij is gemakkelijk van binnenuit te installeren en verhoogt het gevoel van veiligheid in huis. Het is een geweldig alternatief voor een verduisterend rolgordijn in uw slaapkamer, kinderkamer of logeerkamer.
  • Een buitenste zonnescherm vermindert de warmte van de zonnestralen voordat ze het glas bereiken, voor een doeltreffende bescherming tegen hitte. Ze zijn gemakkelijk van binnenuit te installeren en de doorschijnende netweefsel behoudt het zicht naar buiten - perfect voor de keuken, de woonkamer of een home office.
"Verzacht of blokkeer inkomend daglicht, voorkom oververhitting en verbeter de thermische isolatie. Buitenbeschermingen zijn een uitstekende investering waarmee u het hele jaar door het beste uit uw VELUX dakvensters haalt.."

VELUX ACTIVE with NETATMO - Bedien uw vensters met ons intelligent systeem

Met slimme VELUX oplossingen kunt u het volledige potentieel van uw gemotoriseerde VELUX binnengordijnen en buitenbeschermingen benutten. Combineer uw producten met VELUX ACTIVE with NETATMO om uw producten te bedienen, programmeren en automatiseren en ontdek hoe deze intelligente oplossing u helpt uw binnenklimaat te verbeteren.

Vind een installateur via VELUX Pro

Wat voor weer het ook is, met ons gamma binnengordijnen en buitenbeschermingen beheert u alle seizoenen en haalt u het meeste uit uw dakvensters!

De installatie van buitenbeschermingen duurt niet lang, het kan in een paar uur gebeuren. Neem vandaag nog contact op met een installateur via ons VELUX Pro systeem.

Gerelateerde artikelen

Language is changing...