Zorg voor een gezonde en milieuvriendelijke woning met VELUX ACTIVE

A person in green clothes sitting on a star and using remote control
Met zorgvuldig geselecteerde Smart Home-systemen kunt u uw huis veel aangenamer en gezonder maken dan voorheen. Wij zijn volledig overtuigd van de mogelijkheden van slimme technologieën om het comfort in uw woning te verhogen. We raden u aan de mogelijkheden te bekijken en op een doelgerichte manier diverse apps en functies aan uw woning toe te voegen. Bovendien beperkt u met Smart Home systemen tijd en kopzorgen, en bent u zelfs milieubewuster bezig. Uw leven wordt er een stuk gemakkelijker op.

Controleer het binnenklimaat in uw woning met uw smartphone

In onze wereld beschikken we al over heel wat technologieën en slimme oplossingen om milieubewust en gezond te wonen. Onze dakvensters maken deel uit van dit pakket. U bedient onze dakvensters op een slimme manier. Maak bijvoorbeeld gebruik van de ventilatieklep om stelselmatig de lucht te ventileren.

Anderzijds automatiseert u met VELUX ACTIVE wit NETATMO ook de bediening van gemotoriseerde dakvensters. De app controleert bovendien parameters zoals luchtvochtigheid en het gehalte aan koolstofdioxide en waarschuwt u als u de ruimte best wat ventileert. Dankzij VELUX ACTIVE kunt u dus op een slimme manier het binnenklimaat in uw woning verbeteren en alles via uw smartphone opvolgen.

Belangrijke punten
  • VELUX ACTIVE is een Smart Home systeem ontworpen om VELUX dakvensters en platdakvensters te bedienen en te automatiseren.
  • Om manuele dakvensters om te toveren naar gemotoriseerde dakvensters zonder bekabeling, moet u een motorisatiekit op zonne energie kopen. Deze bevat een motor, een muurschakelaar en een regensensor.
  • Met zorgvuldig uitgekozen Smart Home systemen maakt u uw woning een stuk aangenamer en gezonder.

Maar wat is nu eigenlijk een slimme woning? En hoe maakt u uw woning smart?

Samengevat wil een slimme woning zeggen dat uw woning zelf problemen kan oplossen. Is de lucht te vochtig? Dan kunt u een systeem zo programmeren dat er zich een dakvenster opent om de ruimte te ventileren. Wordt het donker buiten en is het stilaan tijd om te gaan slapen? Dan sluiten de rolluiken in uw slaapkamer zich automatisch. ’s Morgens gaan ze dan ook vanzelf weer open op het moment dat u dit wenst. Zo kunt u uw gewoontes op een gezonde manier bijsturen en een goed binnenklimaat bewerkstelligen.
"Met de app van VELUX ACTIVE kunt u dakvensters openen en sluiten vanop afstand, zelfs als u niet thuis bent. Dit bespaart u heel wat tijd en moeite. Het is ook ideaal voor vensters die hoog in het dak geplaatst zijn."

Bespaar energie

Een slimme woning draagt bij aan een fikse energiebesparing. U kunt de verwarming automatisch zijn werk laten doen. U verwarmt uw woning dus op een slimme manier volgens de weersomstandigheden.

Dakvensters openen en sluiten vanop afstand

Met de app van VELUX ACTIVE kunt u dakvensters openen en sluiten vanop afstand, zelfs als u niet thuis bent. Dit bespaart u heel wat tijd en moeite. Het is ook ideaal voor vensters die hoog in het dak geplaatst zijn.

Vraag uw installateur om raad

Om manuele dakvensters om te toveren naar gemotoriseerde dakvensters zonder bekabeling, moet u een motorisatiekit op zonne energie kopen. Deze bevat een motor, een muurschakelaar en een regensensor. Het installatieproces is zeer eenvoudig en de bediening met de app is dan ook mogelijk. Vraag een installateurr om advies en prijzen.

Rolgordijnen automatisch laten openen en sluiten? Het kan met VELUX ACTIVE

VELUX ACTIVE is een Smart Home systeem, ontworpen om onze dakvensters en platdakvensters te bedienen en te automatiseren. Het werkt door de ramen te verbinden met een app, die u vervolgens bedient met een smartphone of spraak besturingt. Met het systeem kunt u uw dakvensters op afstand openen en sluiten, de hoeveelheid frisse lucht in uw huis regelen en de energie-efficiëntie verbeteren door de gemotoriseerde buitenbeschermingen automatisch te bedienen om warmteverlies of -winst te beperken.

Wenst u meer informatie over het gebruik van Smart Home systemen zoals VELUX ACTIVE? Bekijk dan de mogelijkheden in onze Online VELUX shop of vraag raad aan een installateur uit uw regio.

Gerelateerde artikelen

Language is changing...